renigliwice Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Gratuluję Kasiu!!! Ale piękny Ci wyszedł ten torcik, ładnie Ci też wyrósł !!! Czy smakował Twoim gościom? Następnym razem spróbuję zrobić do niego sos tatarski, tak jak Ty. Pozdrawiam Cię cieplutko . Przez tydzień nie będzie mnie na forum, bo wyjeżdżam. Życzę Ci "smacznego" powodzenia. Pa. Renata :grin: Cytuj
zuziorek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Bardzo smakował, bo pobrali przepisy. Reniu życzę udanej podróży i szczęśliwego dotarcia do celu. Kasia Cytuj
Jolanta Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Hej Reni wlasnie wstawilam to twoje cudo do piekarnika i czekam niecierpliwie az sie upiecze bo wyglada smacznie!!!!!!Pozdrawiam :grin: Cytuj
Jolanta Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Wczoraj wlasnie upieklam torcik ale nie mialam juz czasu aby odpisac jak smakowalo wiec musze stwierdzic ze jest to po prostu superrr!!! Moj maz nazwal mnie INTERNETOWA KUCHARKA :grin: .Dzieki Reni za ta pychotke!!! Cytuj
renigliwice Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Gratuluję Jolu!!! Piękny Ci wyszedł ten torcik. Świetnie, że też wstawiłaś zdjęcie. Działa na wyobraxnię. Pozdrawiam Cię gorąco. Renata :razz: Cytuj
aneta583 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Dzisiaj zrobiłam na obiad ten torcik.W mig się rozszedł z tortownicy i nie zdążyłam nawet pomyśleć aby zrobić zdjęcie po upieczeniu ,ale zrobiłam przed pieczeniem Cytuj
renigliwice Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Dzięki Anetko za zdjęcie! Może inni też się skuszą. Smakowało? Pozdrowienia. Cytuj
aneta583 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Pyszny mi wyszedł,wszystkim smakował do tego dałam do popicia barszczyk czerwony.Mąz powiedział przy obiedzie że mama testuje na nich (czyli mąż i dzieci) nowości internetowe.Ale nikt nie zaprzeczał tym testom :wink: :grin: :mrgreen: Cytuj
basga Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 NO....ale zaskoczę wszystkich dzisiejszym obiadkiem :grin: ,ja już zjadłam kawałek-pychota! Też zrobię barszczyk do tego.... :mrgreen: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Narobiłyście mi ochoty, spróbuję to zrobić w sobote, pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi