Jolanta Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Skladniki 1 sredni kalafior 1 por(czesc biala) 3 ogorki konserwowe 1 puszka fasoli czerwonej 1jajko ugotowane na twardo majonez sol i pieprz Wykonanie: Kalafiora podzielic na rozyczki ugotowac w osolonej wodzie na pol twardo.Ostudzic i jeszcze podzielic go na male rozyczki.Pora pokroic i sparzyc wrzatkiem.Wszystki skladniki wymieszac i polaczyc z majonezem. ZYCZE SMACZNEGO! Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Robię taką sałatkę i przyznaję,że jest bardzo smaczna, zamiast pora daję trochę cebulki. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Jestem smakoszem kalafiorowym :grin: wiec z pewnościa nie oprę się żeby wypróbować. Pozdrawiam Cytuj
Jolanta Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 :grin: Katarzyno! naprawde warto sprobowac tej salatki jest poprostu pycha!!!!! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Witaj Jolu! Dzisiaj rozmawiałam w pracy z koleżankami o Twoim przepisie więc teraz na pewno lada dzień zrobię. Pozdrawiam i odezwę się jak zrobię podzielić się wrażeniami smakowymi. :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Witam> Sałatka wyszła pycha mimo że trochę rozgotowałam kalafiora ( mógł by być troszkę twardszy - taki lubię ) następnym razem będę bardziej pilnowała 🙂 🙂 Pozdrawiam Cytuj
Jolanta Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Witaj Kasiu! :) ciesze sie ze ci smakowala moja salatka musz sie przyznac ze za pierwszym razem tez ugotowalam za miekki kalafior ale w koncu uczymy sie na bledach :) .Pozdrawiam!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi