zuziorek Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zrobiałm dzi.siaj Justynko Twoja zapiekankę ale troszke ją zmodyfikowałam. Nie dodałam pory lecz zupę cebulowa w proszku i śmietanke słodką 30%. Dorzuciłam jeszcze podduszone pieczarki i kukurydzę z puszki. Wyszła rewelka, znikła tak szybko, że zapomniałam o zdjęciu.... 🙂 Cytuj
Justyna.K Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 zuziorku moja ciocia ostatnio robiła taką zapiekankę z zupa cebulową dała mi skosztować bo akurat byłam u niej i bardzo mi smakowało. 🙂 Cytuj
Gość ania1986 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 wcale nie taka smaczna ta zapiekanka u mnie nikt tego nie chcial jesc takze niestety ja nie polecam..... ale gusta sa rozne. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 ania1986 oczywiście że gusta są różne...............a co WAM w niej tak niesmakowało(jak mogę zapytać) Ja nadal ją polecam bo dla mojej rodzinki jest pyszna :grin: Cytuj
Madziaczek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Przyrządziłam zapiekaneczkę wczoraj tylko że dodałam pieczarki;) Pychotka wyszła, ale coś ostra i następnym razem dodam mniej przypraw;) Ziemniaczki podgotowałam, więc trzymałam ją w piekarniku tylko pół godzinki, bo rodzinka doczekać się nie mogła :razz: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Przez 11 dni nie miałam kompa :razz: bo mi coś siadło dlatego dopiero teraz piszę super że się skusiłaś co do ostrości to chyba zależy od przyprawy gyros tzn od firmy z jakiej jej się używa.świetnie że WAM smakowała pozdrowionka :cool: Cytuj
Gość ja1980 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Zrobiłam w wersji z ugotowanych w mundurkach ziemniaków, z cebulą zamiast pora oraz mieszanką przypraw do ziemniaków zamiast do zapiekanek. Wyszło super, po 30 minutach było gotowe. Polecam! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 ja1980 cieszę się że przepis się przydał :evil: Cytuj
walentyna Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Zaserwowałam tę zapiekankę moim chłopakom wczoraj , zajadali się , aż tylko , lubią pikatniejsze dania , dla mnie trochę za ostra ale była tak smaczna ,że zjadłam . Następną zrobię tak jak Zuziorek z zupą cebulową . Polecam ! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 :P :P :) ja też lubię pikantniejsze dania bardzo się cieszę że zapiekanka smakowała. :D ;-) ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi