basga Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja dziś znowu zrobiłam/tylko datę żle ustawiłam w aparacie :) / ,tym razem z budyniem malinowym i dosypałam rodzynek do sera-tez zużyłam 1kg wiadereczko sera na sernik.Mąż to jeszcze ciepły zajada! [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Basiu wygląda rewelacyjnie :) Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ciasto w piekarniku, jutro odpust, będzie czym gości poczęstować. Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Już po wstępnej degustacji. Serniczek udany, pyszny, polewy nie dałam, bo byłoby aż za dobre. Dzięki za przepis. spróbuję dać ocenę najwtższą, ale czy potrafię? pozdrówka. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ciszę się że smakowało Cytuj
Basia K Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Przypominam ten przepis,bo właśnie piekę ten sernik.Przepis przyniósł z pracy mój mąż :grin: Nawet nie wiedziałam,że już jest taki przepis na Forum. Jak się upiecze,wkleję zdjęcia. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Basiu w takim razie czekam na fotki :grin: Ja też dawno go nie piekłam > więc dzięki za przypomnienie :) Cytuj
Basia K Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Sernik pyszny.Musiałam spróbowac,choc jeszcze nie wystygł do końca :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mniam > teraz klej na mnie :) zrobiło się chłodno to można będzie robić coś bez owoców :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi