Basia K Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Tak wiosennie dzis za oknem,ze zaczelam przegladac przepisy wielkanocne. 5 jaj ugotowanych na twardo 2 surowe zoltka 3 lyzki gestej smietany 2 lyzki jogurtu naturalnego zielony ogorek rzodkiewki szczypiorek odrobina cukru,sol Obrane jaja przekroic wzdluz na polowki i ulozyc na polmisku. Surowe zoltka rozetrzec z musztarda i lyzka smietany,a nastepnie rozprowadzic reszta smietany i doprawic.Ogorek pokroic w drobna kostke,rzodkiewke w plasterki,szczypiorek drobno posiekac.Wszystko wymieszac,posolic do smaku,polac tym sosem jajka. Cytuj
kate_76 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 w mojej rodzince wszyscy uwielbiamy jajka i to pod kazda postacia ,z tym sosikiem musza byc pycha wyprobuje jeszcze przed swietami! pozdrawiam Cytuj
renigliwice Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Powiew także wiosny w przepisach, świetnie!!! :wink: :razz: :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.