Basia K Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Ogorek zielony 10-15 dag sera rokpol (tego z zielona plesnia) 10 dag luskanych orzechow wloskich koperek jogurt naturalny sol,pieprz Ogorek pokroic na poltalarki,rokpol podzielic na male kawaleczki,orzechy grubo pokroic.Wymieszac.Do jogurtu dodac posiekany koperek,doprawic do smaku i polac tym sosem salatke. Cytuj
renigliwice Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Witaj Basiu!!! Bardzo lubię orzechy w sałatkach i surówkach. Na pewno wykorzystam Twój przepis. Umieszczę w takim razie na forum moją ulubioną sałatkę ziemniaczaną , też z orzechami. Pozdrowienia. Renata :wink: Cytuj
Basia K Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Musze sie przyznac,ze ta salatke doprawiam na oko,bo ja jej w ogole nawet nie kosztowalam :wink:??: Sa tu skladniki-rokpol,jogurt-ktorych w ogole nie jadam :razz: Ale moj maz i tesciowa sa jej "fanami" Cytuj
basga Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Ja z kolei uwielbiam sery pleśniowe ! 🙂 Robiłam kiedyś sałatkę z takim serem i z gruszką-pycha było ale nie pamiętam,co tam jeszcze było. Twoja też zagości u mnie i pożrę ją sama bo u mnie tylko ja jem taki ser. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi