mac51 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Wczoraj znalazłem te ciekawą i b.mnie interesująca stronę. Ponieważ jestem tu po raz pierwszy,chciałem Wszystkich b.serdecznie pozdrowić,życzac miłego dnia, a szczególnie Wszystkie Panie! Dzisiaj już robię z Waszego przepisu "śledzika w śmietanie" Hej mac51 :wink: Cytuj
basga Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Witaj MAC51 w naszym smacznym zespole,napewno będziesz nałogowym smakowiczem bo tutaj wszyscy stają się nałogowcami i jedzenia i pichcenia :wink: :razz: :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Mac witam Ciebie serdecznie i pozdrawiam. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Witaj Macw śród nas z pewnością będzie Ci z nami dobrze. Dziękuję za pozdrowienia i również życzę Ci miłego smacznego dnia :wink: Cytuj
renigliwice Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Witam Cię Mac bardzo serdecznie!!! :wink: :razz: :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Witaj Mac51 :razz: Cieszę się, że nas znalazłeś i że do nas dołączyłeś :wink: Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj przepisy, które przypadną Ci do gustu. Dziękuję za pozdrowienia :razz: Dorota Cytuj
mac51 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam po długiej przerwie. Bardzo się za Wami stęskniłem Pozdrawiam bardzo serdecznie :grin: Cytuj
Basia K Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witaj Mac,wszyscy za Toba tesknili! Mam nadzieje,ze Twoja nieobecnosc nie byla spowodowana problemami a byc moze wakacjami Cytuj
basga Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Mac wrócił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mac...z pustymi rękoma?A może tak jakieś foteczki masz do pokazania koleżankom? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi