Dorota Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Gdy nie możemy pokroić świeżego chleba, to przed krojeniem każdej kromki, należy nóż zamoczyć na kilka sekund w gorącej wodzie. Cytuj
Jamaica Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No proszę... Nie wiedziałam,że tak łatwo można się uporać z tym problemem :D Nie omieszkam wypróbować! Dziękuję za radę Dorotko :* Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dziękuje Dorotko za dobry pomysł, bo zawsze był problem z pokrojeniem świeżego chlebka. :-D Pozdrawiam Cytuj
Sathi Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Jak dla mnie wystarczy ostry nóż z ząbkami. Nie ma to jednak jak krajalnica do chleba, wygodna jestem :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.