Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FARSZ -1/2 kg mięsa mielonego -puszka czerwonej fasoli -cebula -olej -sos seczuański chili [unkle Bens] -przyprawa chili Mięsko z pokrojoną cebulką przesmażyć na oleju.Dodać sos seczuański i dusić pod przykryciem ok 10minut.Dodać fasolę bez zalewy i doprawić na ostro. Farsz nakładać na upieczone wcześniej naleśniki na słona. Zwijać w ruloniki.Ułożyć w żaroodpornym naczyniu posypać startym żółtym serem i chwilkę zapiec.Ser może być też w plasterkach. Super danie na obiad,kolację lub imprezę. Nie podawałam przepisu na naleśniki bo każdy ma z pewnością swój ulubiony. SMACZNEGO

post-2826-1173451751_thumb.jpg

  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja uzywam często do nalesników jak i do zapiekanki Reni z ciasta francuskiego takiego farszu: 0,5kg miesa mielonego 1 papryka czerwona mała puszka kukurydzy 1 marchewka 1 cebula 20 dkg pieczarek puszka pomidorów fix do potraw meksykanskich

Opublikowano

Cieszę się Gosiu ,że naleśniczki smakowały. :wink: Moje dzieci je uwielbiają. Ja naleśniki zawsze robię na samym mleku.Pozdrawiam. :roll:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.