agajka Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Składniki: 30 dag kalafiora 30 dag selera 3 ziemniaki por cebula 1,5 l rosołku 110 ml śmietany 36 - proc. natka pietruszki Przygotowanie: Kalafior umyć osuszyć i podzielić na różyczki. Seler, ziemniaki i por obrać i pokroić w kostkę cebule posiekać. Podsmażyc cebulkę. Dodać pozostałe warzywa. Chwilę razem podusić i dolać rosołek. Dopraić do smaku i gotowac na małym ogniu. Dodać śmietanę wymieszać i zmiksować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.