andy8 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ineczko zmieniłaś trochę przepis dając inny budyń,ale wyszedł zakalec czy tylko trochę zmieniła rozmiary :) Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Andy przykro mi póżniej jeszcze bardziej opadła i w środku jest zakalec a budyń dodać musiałam ten bo za tamtym biegali po sklepach i nie było w sprzedaży. Cytuj
Jolanta Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witaj Andy! moze zawracam ci glowe moimi pytaniami ale mam jeszcze jedno pytanko -czy jogurt dajesz rzadki czy gesty?Wlasnie w pracy powiedzialam jaka super babke upieklam no i?musze zaniesc przepis do pracy.Bo juz dziewczynom slinka leci!!!! :) .Pozdrawiam :D [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
andy8 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jolu ja daje jogurt z Bakomy,jest raczej gesty,no i wazne zeby nie był z lodówki tak samo jak olej i jajka,ale o tym wszyscy napewno wiedza.Ineczko tak mi przykro tak liczyłam na twoją opinię :D Jolu oczywiście ze nie zaracasz mi głowy trzeba pytac przeciez po to mamy to forum-pozdrawiam wszystkich serdecznie :) Cytuj
ina12 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Andy jogurt miałam Bakomy kremowy jest dosyć gęsty a jajka wzięłam z lodówki do biszkoptów biorę i wychodzą mi bardzo ładne. Spokojnie jak tylko dostanę kupić budyń sam bananowy ja jeszcze raz spróbuję. Oleju nigdy nie wstawia się do lodówki. Pozdrawiam Cytuj
andy8 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ineczko do babek bierzesz też jajka prosto z lodówki,znam osoby co trzymaja olej w lodówce :) Cytuj
ina12 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Andy do babek też biorę prosto z lodówki, na dole jak bym je miała to by były bardzo zimne. Lodówkę mam co na ściankach woda się skrapla nastawiona na 1 i z tym nie mam żadnego problemu. Ciekawi mnie jak inne osoby postępują. Cytuj
apsik Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Kupiłam dzisiaj budyń bananowy z Winiar ,tylko on jest z cukrem i jeszcze inny jakiejś nieznanej firmy[w Kauflandzie]. Jutro zabieram się za pieczenie i napisze o efektach,ja spróbuje inaczej tzn.kiedy będę wsypywać mąkę ,budyń iolej z jogurtem to wymieszam łyżką ,myślę że wtedy będzie bardziej puszysta Mam nadzieję że się uda,pozdrawiam autorkę przepisu. Cytuj
andy8 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Apsik trzymam kciuki :) Cytuj
apsik Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Niestety plany się zmieniły,piekłam drożdżówkę a babeczka musi poczekać do poniedziałku,pozdrawiam Ciebie i napewno upiekę. Cytuj
Jolanta Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Andy! Twoja babka zasluguje u mnie na 5 :D !!!! Wlasnie drugi raz juz ja pieklam w tym tygodniu, ale tym razem z maki krupczatki i nie wyszedl zakalec :D . Napewno bedzie to nasza rodzinna ulubiona babka. Goraco Cie pozdrawiam :D :) :D . A oto babka: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
iwonka221 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam!Jolanto mam pytanie:Ile dałaś szklanek tej mąki krupczatki???Pozdrawiam gorąco!!!Miłej niedzieli!!! Cytuj
Jolanta Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam Iwonko :arrow: ! dalam tak jak jest w przepisie czyli 2 niepelne szklanki tylko make krupczatke.Pozdrawiam!!! [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
andy8 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Jolu piekna ale sie ciesze pozdrawiam wiosennie :arrow: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi