Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam kawałek schabu bez kości. zastanawiam sie czy mozna w prosty sposób go nafaszerowac. chciałabym sie spytac jak to sie robi, czy jest pracochłonne no i czy trudne bo niestety trudnego nie dam rady zrobic. jak sie za to zabrac no i czym mozna toto nafaszerowac? czy to potem zwiazac? jak to piec wszystko? czekam na jakies porady . dziekuje

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.