jadziula21 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Smacznie witam wszystkich. Trafiłam na tą stronkę szukając ciekawego przepisu na ciasto i tak mi się spodobało że postanowiłam zostać :grin: Jestem szczęśliwą mężatką i mamą 18 miesięcznej córeczki. Moją pasą zawsze było gotowanie. W najbliższej przyszłości zamierzam doskonalić moją pasję, gdyż planuję udać się na kurs kucharski. Bardzo bym chciała otworzyć własną restaurację mam nadzieję, że mi się to uda. Pozdrawiam wszystkich :grin: :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Witam Ciebie Jadziula bardzo cieplutko na forum, życzę miłej lektury kulinarnej i czekamy na Twoje przepisy. Pozdrawiam :grin: :grin: :grin: Cytuj
amelia1 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Witaj Jadziula21!!! Cieszę się, że jesteś tu z nami, dobrze trafiłaś i napewno znajdziesz tu nie jeden super przepis na ciacho i nie tylko. Życzę Ci pomyślnego ukończenia kursu i super restauracji, może kiedyś zawitam u Ciebie na obiadek lub deserek. Pozdrawiam Cię gorąco oraz Twoją córcię i męża. Amelia Cytuj
basga Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Witaj JADZIU wsrod nas,życzę powodzenia w realizacji planów a póki co to kucharz razem z nami :grin: . Cytuj
kate_76 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 :grin: Witam cie Jadziu bardzo ,bardzo serdecznie Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Witaj Jadziu :grin: Bardzo się cieszę, że do nas trafiłaś, a jeszcze bardziej się cieszę, że z nami zostaniesz :grin: Mam nadzieję, że nasze przepisy przypadną Ci do gustu. Życzę Ci spełnienia marzeń, i pozdrawiam Ciebie i całą Twoją rodzinkę :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Jadziu witam Ciebie również bardzo serdecznie, a marzenia Twoje napewno się spełnią i dąż do osiągnięcia Twojego celu. Pozdrawiam Ciebie wraz z Twoim dzieciątkiem. Cytuj
Miuriel Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Witam! Gratuluję pasji i życzę realizacji planów. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Witaj Jadziu miło nam będzie jeśli zostaniesz z nami. Cytuj
ela52 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Cie Jadziu bardzo serdecznie i zycze Ci spelnienia swoich marzen. :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi