jadziula21 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 60 dkg pieczarek 4 łyżki oliwy 2 ząbki czosnku łyżka posiekanej natki pietruszki sól pieprz estragon tymianek Pieczarki oczyścić, umyć i odsączyć, włożyć na patelnie z mocno podgrzaną oliwą, dodać dokładnie roztarty czosnek z solą i smażyć do łagodnego zarumienienia sie. Podawać posypane natką pietruszki, estragonem, tyminakiem, doprawić solą i pieprzem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.