anulka2a Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 skladniki 70dag schabu bez kosci 20-30dag pieczarek 1 cebula tluszcz 4-5 jajek sol pieprz bulka tarta wykonanie Drobno pokrojone pieczarki i cebule usmazyc i doprawic do smaku .Schab pokrojony na porcje doprawic i cienko rozbic.Osobno ubic zoltka i bialka .Kotlety posmarowac ubitym zoltkiem , na kazdy polozyc troche pieczarek zlozyc na pol .Jeszcze raz posmarowac ubitym zoltkiem obtoczyc w bulce tartej , a na koncu w ubitej na sztywno pianie zbialek .Smazyc z obu stron w duzej ilosci goracego tluszczu. smacznego Cytuj
kate_76 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 bardzo ciekawy przepis ,czesto robie tradycyjne schabowe ale one juz sie wszystkim przejadly te wygladaja smakowicie! Cytuj
anulka2a Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 sa tez smaczne polecam :grin: Cytuj
kate_76 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Anulko kotleciki z pieczarkami goscily dzisiaj na obiedzie ,sa po prostu pycha pewnie teraz przez jakis czas beda zamiast tradycyjnych dzieki za przepisik Cytuj
anulka2a Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 ciesze sie ze kotleciki smakowaly polecam tez ten drugi przepis ktory zamiescilam wczoraj :grin: Cytuj
Wiolka Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Anulko muszę koniecznie zrobić te kotleciki może w niedzielę pozdrawiam Wiolka :grin: Cytuj
Wiolka Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Anulko zrobiłam jednak dziś kotleciki z Twojego przepisu wszystkim bardzo smakowały dziękuję za dobry przepis pozdrawiam Wiolka :razz: :razz: :wink: Cytuj
anulka2a Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 bardzo sie ciesze ze smakowaly Cytuj
EWA1992 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Anulko - z pieczarkami jeszcze nie robiłam schabowego,tylko z szynką i serem. Twój przepis jest ciekawy,wypróbuje go. Pozdrawiam Ewa. Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witaj Anulko ja robiłam dziś kotlety według twojego przepisu ale zamiast pieczarek dałam ser żółty, z pieczarkami robie czesto,ze serem rowniez ale dalsze wykonanie spodobało mi sie ,przedewszystkim nie jest to takie tradycyjne i o dziwo całej rodzinie smakowało bardzo ,zastanawiali sie czemu sa takie pulchne :) a nie jak zawsze chrupiace ,dziekuje za dobry pomysł.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi