ina12 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Sernik ten upiekłam z przepisu ggosia 6, polecam go, jest puszysty i bardzo smaczny. Przepis jest na Smacznym Exstra. Piekłam na blaszce 23 x 34 cm. Cytuj
Jolcia Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Halinko jestem w pracy i w wolnej chwili zaglądam do internetu.Właśnie patrzę na twój serniczek i aż mi ślinka cieknie.Wygląda smaczniutko. Wpiszę do swojego zeszyciku i upiekę. :grin: Cytuj
andy8 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 a jaki jest dostęp do strony smaczny extra żeby można było tez ten piękny serniczek zrobić? :grin: Cytuj
apsik Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Musisz Andy wejść na stronę główną ,na extra smaczny i zobaczyć w jaki sposób wykupić abonament,cena jest niewielka a jakie przepisy,bardzo polecam. Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Andy cena abonamentu jest niska tak jak napisała Elunia i możesz założyć swoja książkę z przepisami. Wejdź na stronę i się zorientujesz. Zobaczysz jakie mamy ładne książki pozakładane z własnymi przepisami. Pozdrawiam Cytuj
andy8 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 bardzo dziękuję za odpowiedzi,zaraz :grin: :grin: zaglądam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi