Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nieeee,no żadna artystka tylko czasem uda mi się zrobić "ze starego coś nowego" :grin: , a to po prostu ...kawałek starego materiału,,wstawiony za ramkę z szybką, tyle że ze świetnym wzorem,taki jak witraż ze złotą obwódką. Jak mi się znudzi to wstawię co innego.

Opublikowano

A to sweterek zrobiony jesienią-wersja panterki tyle że w innej wersji kolorystycznej :grin:

Opublikowano

Basga zdolności faktycznie masz wszechstronne. Ja jestem wizjonerką a w głowie pełno pomysłow. Niestety dzieci jeszcze małe i za duzo czasu mi zabieraja a myslę też o powrocie do pracy.... :grin:

Halinko faktycznie moje mieszkanie choć ma 60m to jest bardzo ustawne. Trzy pokoje i każdy ma pełno swobody, mimo iż dziewczynki maja wspólny pokój.

A to mój widok z sypialni. Zdjęcie zrobione nocą:

post-2465-1173984629_thumb.jpg

Opublikowano

Basqa-"zdolniacha" z Ciebie.Najwazniejsze to miec wyobraznie.... Zuziorku-sypialnia "wymiata"! Co do umywalki-efektowna,ale...no wlasnie...Znac kazdy zaciek :grin: A wiadomo,jak to przy dzieciach....Mam,co robic :razz:??: Ja mieszkam w blokach z lat 70-tych.Same wiecie....48 m2,na co skladaja sie 3 pokoje,kuchnia i lazienka.Przy urzadzaniu trzeba bylo naprawde sie naglowkowac.

Opublikowano

Basga ale masz świetne pomysły i do tego jeszcze talent. Ja kiedyś robiłam na drutach, szydełkowałam i wyszywałam , teraz nie mam czasu. Kasiu moje mieszkanie ma 52,97 m2, ale masz śliczny widok z Twojej sypialni.

Opublikowano

Hej,z tego co piszecie to widzę,że chyba ja mam najmniejsze mieszkanie-ma raptem 42m i na dodatek ciemną kuchnię do której wchodzi się z dużego pokoju! I pomyśleć,że ten blok projektowała kobieta,brrrr. Ale jak to mówią"ciasne lecz własne",i z tego się cieszę .

Opublikowano

Basga ja myślę,że ten obrazek i sewterek to powinnaś pokazać w dziale "Nasze zainteresowania"i podzielić się z nami techniką ich wykonania,ja z miłą chęcią dowiedziałabym sie jak zrobić sobie taki obrazek ,bo bardzo mi się spodobał ten Twój. Pozdrawiam :razz: :wink: :grin:

Opublikowano

basqa zdolniach a z CIEBIEco do mieszkanka to ja mam duże 76 m ale nieustawne i przechodni pokój niestety ale najważniejsze że nasze a nie siedzimy nikomu na głowie no i chyba jako jedyna z WAS mieszkam w starej kamienicy gdzie nie ma centralnego doprowadzonego.

Centalne sami sobie zrobiliśmy ale na palenisko tzn w kuchni się pali w piecu i wszędzie ciepło.

Na początku nie umiałam się przyzwyczaić bo z nowego bloku poszłam ale teraz jest oki. :grin:

zuziorku piekny macie ten widoczek :razz:

Opublikowano

Basga ja myślę,że ten obrazek i sewterek to powinnaś pokazać w dziale "Nasze zainteresowania"i podzielić się z nami techniką ich wykonania,ja z miłą chęcią dowiedziałabym sie jak zrobić sobie taki obrazek ,bo bardzo mi się spodobał ten Twój.

Pozdrawiam :grin: :grin: :razz:

jestem za też bym chciała wiedzieć jak takie cudo zrobić :wink:
Opublikowano

Jeśli wszyscy piszą o metrach jakie posiadają w swoich "gniazdkach "to i ja napiszę .Mam dom z wykorzystanym też pięknym poddaszem i łącznie z tym poddaszem mam prawie 140 m kw.Pokoje są ustawne a kuchnia jest taka jak zawsze chciałam ,ma duże okno ,jest od strony pd(zawsze słoneczna) i ma 18m kw..Dużo w niej miejsca.Przez to jest to moja ulubiona częśc domku :wink:.Jednakże to co widziałm na waszych zdjęciach tzn.wasze kuchnie też dochodzę do wniosku że małe może być piękne :razz: .Macie prześliczne pokoiki ,kuchnie a nawet i łazienki :grin: .POZDRAWIAM