agajka Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Ja dzieci nie mam ale mam Bonusia wspaniałego kota co od maleńkiego wychowałam. I mam meża który ciągle jest na wychowaniu:) Jak tak patrze na wasze pociechy ehmm to az samu chce sie swoje :grin: Cytuj
agajka Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 oo jednak znalazłam meża:) więc na fotkach ja i mąż z slubu ciwilnego :grin: Cytuj
aneta583 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Chciałam dodać małe sprostowanie na tym drugim zdjęciu jest zła data ustawiona to zdjęcie było robione na koniec zeszłego roku.pa!Póżniej coś napiusze bo teraz nie mam czasu. Cytuj
aneta583 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 aneto583 dobrze że się odsłoniłaś świetnie wiedzieć z kim się pisze. :grin: no i musze przyznać że jesteś fotogeniczna :grin: Justynko dziękuję za komplement.Wy wszystkie też świetnie na zdjęciach wyglądacie.Przyznam że jak Cię na początku zobaczyłam na tym małym zdjęciu z córeczkami to od razu wydałaś mi się sympatyczna i po przeczytaniu wielu twoich postów jeszcze bardziej utwierdziłam się w przekonaniu że fajna musi być z ciebie dziewczyna no i super mamusia i żona.POZDROWIENIA :grin: Cytuj
aneta583 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 basqa kawka nie moja zdjęcie było robione u teściowej szwagier przywozi z Niemiec ale smakować to ONA mi SMAKUJE.Aneta pociechy bomba masz taką samą różnice wieku dzieci co ja i jak się chowają??? Co do bezpieczeństwa sądzę że Marcin z Dorotka o NAS zadbają. :grin: Justynko dzieci moje chowają się znakomicie ,jedynie Maciuś choruje mi od lat na astmę ale muszę powiedziec ze od roku jest spokój nie ma duszności zatem albo leki pomagają albo wyrasta z tego.Czasem się nie zgadzają ze sobą ale to normalne ale i potrafią też miło i spokojnie sie ze sobą bawić.Pozdrawiam. Cytuj
ina12 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Ja napiszę krótko jestem poprostu oczarowana tymi pięknymi wszystkomi zdjęciami. Ja pomyślałam sobie że przy Was jestem babcią ale zdjęcia też dodam. Pozdrawiam serdecznie wraz z pociechami. Cytuj
zuziorek Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Halinko juz sie nie mogę doczekać Twoich zdjęć. Ciekawi mnie jak wygląda chodząca książka kucharska. Cytuj
kate_76 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 witajcie to moje najaktualniejsze zdjecie zprzed dwoch tygodni... i moi czterej mezczyzni Cytuj
zuziorek Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Zobaczcie kochani jak fajnie.... nie tylko mamy okazję blizej się zobaczyć ale spojrzeć na kawałek świata.... Cytuj
an69 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Witam wszystkich i przyłączam sie do prezentacji mojej rodzinki. Mam problem z wysłaniem kilku zdjęć-muszę pojedynczo. Teraz przesyłam Maksia, który dziś kończy 9 miesięcy, a później będę kontynuowała. Mi jest bardzo miło zobaczyć Was i wasze pociechy niemal na żywo. Ania Cytuj
EWA1992 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Aniu jaki słodziutki Twój maluszek !!! Pozdrawiam. Cytuj
Basia K Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zuziorek Swietnie,ze wpadlas na pomysl tego tematu!!!!! Cudownie jest Was zobaczyc,a nawet pozazdroscic :grin: Ze wspomne tylko niektóre-mieszkanie w LESNICZÓWCE,czy w GRECJI,te jachty w tle...... O dzieciach i kuchniach....brak slow! Bedzie,gdzie jechac na wakacje :grin: :) :) :grin: Cytuj
basga Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 INO-nawet jeśli jesteś troszkę od nas starsza to pamiętaj,że babcie są potrzebne na świecie :grin: a doświadczenia nabywa się z wiekiem. Cytuj
an69 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Kochani wysyłam resztę rodzinki Ja mam 38 lat,córki 14 lat no a Maksik już wiecie 9 mies czekam na zdjęcia Wasze , jak miło oglądać...to tak jakbyśmy znali Halinko,koniecznie musisz przesłać swoje zdjęcia!!!!!!! Czekamy Ania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi