Marra Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Wszystkiego najlepszego Panowie :grin: Moc buziaczków!!!!!!! Kochani!!!!!!! Mówią, że świat bez kobiet to jak ogród bez kwiatów - ponury, brzydki. Świat bez mężczyzn to jak ogród bez chwastów - nudny, nieciekawy. :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Z okazji Dnia Mężczyzn składam najserdeczniejsze życzenia naszym Panom - zdrowia, szczęścia, powodzenia :grin: :grin: :grin: Ps. Fajnie, że jesteście z nami tutaj :) Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Składam Panom gorące życzenia, wszystkiego co w życiu jest najpiękniejsze, zdrowia, szczęscia i pociechy z swoich niewiast. Cytuj
basga Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Ja też przyłączam się do tych życzonek-wszystkiego najlepszego panowie! Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Ja również przyłączam się do życzeń dla panów,wszystkiego co najlepsze :grin: Cytuj
Basia K Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Dopiero dzis dowiedzialam sie,ze wczoraj byl Dzien Mezczyzn :grin: Mili Panowie... Spóznione,ale jak najbardziej serdeczne zyczenia! Cytuj
mac51 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Dziękuję za życzenia.Ja też nie wiedziałem,że miałem wczoraj święto! Dzięki miłe Panie. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Spóźnione ale serdeczne zyczenia dla wszystkich panów Cytuj
monisia Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 i ja naszym robaczkom najpiekniejsze składam yczonka...spełnienia marzeń panowie :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ela52 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Spoznione,ale serdeczne zyczenia dla wszystkich Panow. Wszystkiego co w zyciu najpiekniejsze,duzo zdrowia, szczescia i pociechy ze swoich pan. :grin: :grin: :grin: Cytuj
basga Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Drodzy Panowie...znowu nadeszło Wasze święto! Wszystkiego najlepszego dla Was-dziękujemy,że jesteście! Cytuj
niuniaczek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Jako, ze mam trzech Panów w domu - nie mogłabym zapomnieć o tym swięcie. Zyczę wszystkim Panowm spełnienia marzeń i zrealizowania swoich zamierzeń. pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mężczyzn tego forum :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi