Basia K Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 No,właśnie Katarzynko,widzisz jaka sklerotyczka ze mnie?! Pamiętam,jakiej jest konsystencji a tu głowę zawracam :/ Cytuj
Basia K Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tym razem,na Sylwestra,piekłam bez udziwnień,dokładnie według tego przepisu Cytuj
apsik Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Śliczny serniczek Basiu-musi też być smaczny. Cytuj
Basia K Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Śliczny serniczek Basiu-musi też być smaczny. Był,Elu,był ...... :mrgreen: Dziękuję. Cytuj
Kaliope Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Mam prawie identyczny przepis, który otrzymałam pod nazwą "Sernik ze łzami" ;) Ciasto piekłam w minioną sobotę z sera śmietankowego i w dużej tortownicy. Zgadzam się ze wszystkimi opiniami, że serniczek jest wspaniały i gorąco polecam tym, którzy go jeszcze nie piekli. Cytuj
minia51 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Upieczony i po degustacji, pychotka!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi