agajka Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Was serdecznie:) Pomału przeglądam przepisu na Wielkanoc ale tak sobie pomyslałam duzo fjnych znalazałm tu na to aby codzienny obiad był naprawde pycha!!!!!!!!!! Może zaczniemy pomału pisać świąteczne przepisy!! Każdy napewno z tego skorzysta!! a ja chce cos zrobić innego niż zawsze!! :grin: Cytuj
Gość Agusia1979 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam na imię Agnieszka i proszę wszystkie wspaniałe kobietki o sprawdzone przepisy wielkanocne.Buziaczki Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Świetny pomysł Agajka, można sobie już planować co zrobić na tegoroczne Święta :wink: Witaj Agnieszko, mam nadzieję, że coś pysznego dla siebie tutaj znajdziesz ;) Dziewczyny już zaczęły spisywać swoje propozycje na świąteczny stół tutaj Ja poszperałam trochę po forum i znałam troszeczkę świątecznych przepisów: :grin: Jaja w sosie wiosennym :razz: Jajka w skorupkach :grin: Jajka faszerowane pieczarkami :razz: Łagodny sos chrzanowy :wink: Dip serowo-czosnkowy :razz: Wielkanocny sos do zimnych mięs :wink: Sałatka do jajek gotowanych :grin: Sałatka Wielkanocna :razz: Sałatka z pieczarek i jajek :razz: Sałatka z pieczarek :arrow: Babka cytrynowa :arrow: Sernik z kremem :arrow: Sernik puszysty :arrow: Sernik z piernikami :arrow: Sernik w cieście orzechowym :arrow: Sernik kokosowy :arrow: Mazurek królewski :arrow: Mazurek bez pieczenia :arrow: Mazurek orzechowy :arrow: Mazurek świąteczny Cytuj
Gość Agusia1979 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Witaj Dorotko dziękuje Tobie za przepisy :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi