monsum Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witam wszystkich smacznie i serdecznie. Postanowiłam w końcu się zalogować i przywitać, piszę „w końcu” bo korzystam z waszych przepisów od 2 czy 3 lat, dokładnie nie pamiętam, ale za to pamiętam każdą potrawę jaką przyrządziłam według waszego przepisu. Gotowanie nigdy nie było moją mocną stroną (pewniej czuję się z młotkiem w ręku niż z kochlą :grin: ), ale dzięki waszym przepisom nie zniechęcam się do kuchni, bo zawsze mi wszystko wychodzi i przy tym jest smaczne. Moi znajomi przyzwyczaili się już, że można u mnie zawsze zjeść coś dobrego, a i mąż nie narzeka na monotonne jedzenie. A więc kłaniam się nisko, dziękując tym samym za każdą linijkę przepisu z jakiego skorzystałam i życzę wszystkim smacznego dnia (tego i każdego następnego)!!! Mniam…. Cytuj
amelia1 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Cię Monsum!!! Bardzo się cieszę, że dołączyłaś do nas i że wypróbowane przez Ciebie przepisy udały się i smakowały. Ja pamiętam, jak zaczynałam powoli coś pichcić, bałam się, że mi nie wyjdzie i będzie niedobre i nikt nie będzie chciał tego jeść :grin: , ale na szczęście nigdy tak się nie stało, a nasze forum, a raczej osoby z forum, podają tak świetne przepisy i co najważniejsze wypróbowane, że jest to wręcz nie możliwe aby coś nie wyszło lub było nie dobre no i swoją drogą niema codziennie tego samego na obiad czy deser. Ja również życzę Ci miłego i smacznego dnia(tego i każdego następnego) i aby wszystko zawsze było udane i smaczne!!! :grin: Pozdrawiam Amelia Cytuj
Katarzyna Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witaj serdecznie! Miło nam że korzystasz z naszych przepisów i rodzinka nie protestuje. :grin: :grin: Więc pozostaje tylko życzyć miłego smacznego pitraszenia. Pozdrawiam :grin: Cytuj
basga Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Ja też bardzo serdecznie i smacznie witam Cię w naszym gronie-najlepszym forum jakie istnieje ale już pewnie to wiesz :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Ja również witam Ciebie na najlepszym forum pod słońcem i życzę wszystkiego dobrego :grin: :grin: :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witaj Monsum :grin: Bardzo sie cieszę, że zdecydowałaś się do nas dołączyć, i fajnie, że z nami już tak długo jesteś (to chyba znaczy, że coś w sobie ta strona takiego przyciągającego ma :grin:) Mam nadzieję, że teraz będzie Ci się z nami jeszcze lepiej gotowało, a gdybyś czegoś nie wiedziała to pytaj, na pewno Ci pomożemy :) Pozdrawiam :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Ciebie Monsum bardzo serdecznie, bardzo dobrze że zalogowałaś się i jesteś razem z nami. Będziemy wspólnie gotować, piec, doradzać sobie i rozwiazywać różne problemy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Helka Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Witam Cie bardzo milo wsrod nas! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Ja też CIĘ bardzo serdecznie witam Cytuj
ela52 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 :wink: Ja rowniez witam Cie bardzo serdecznie na naszym wspanialym forum.Zycze Ci wspanialych i udanych wypiekow. Pozdrowionka :grin: :grin: :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi