Jolanta Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Skladniki: 2 poledwiczki wieprzowe 1 opakowanie boczku wedzonego(10 plastrow) Poledwiczki pokroic na slupki o gubosci 4 cm i kazdy z nich owinac boczkiem -spiac wykalaczka. Na patelnie wlac olej i rozgrzac patelnie.Smazyc z dwoch stron ok.15-20 min. Sos: 1 por czesc biala 5 grzybkow suszonych 10 szt winogrona 1 szkl gotowego bulionu smietana 18% Na innej patelni podsmazyc na odrobina tluszczu z poledwiczek pokrojonego pora dodac wczesniej ugotowane pokrojone grzyby nastepnie przekrojone na pol winogrona i zalac wszystko szklanka bulionu zagescic smietana. Danie to podawac z kluskami slaskimi !!! Rewelacja!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.