Dorota Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Ślicznie Ci dziękuję Miniu i gorąco Cię pozdrawiam 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 i ode mnie też wszystkiego wspaniałego! Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Piękne 🙂 dziękuję bardzo Basieńko 🙂 Cytuj
figiel Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 I ja dziekuję :) Czy ktoś zna przysłowie - "po św. Dorocie pielucha wyschnie na płocie " - bo u nas się sprawdziło dzisiaj to porzekadło - było słonecznie i sucho . Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Ja nie słyszałam takiego przysłowia (ale ciekawe jest 🙂), a u nas by się nie sprawdziło, bo cały dzień prószył lekko śnieg... Cytuj
figiel Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 :biggrin: ...ale najważniejsze , że już coraz bliżej wiosny ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Ja w prawdzie dzisiaj nie mam imienin,ale wszystkim Dorotkom życzę wszystkiego co najlepsze :) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Dokładnie Figielku, u nas dzisiaj już lepsza pogoda, za oknem słonecznie i dużo dużo jaśniej niż wczoraj 🙂 Dzięki Doruniu, pozdrawiam 🙂 Cytuj
figiel Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dla dzisiejszych solenizantek - Basgi i BasiK oraz wszystkim tu zaglądającym Barbarom wszystkiego najlepszego z okazji Imienin . Cytuj
minia51 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dla wszystkich dzisiejszych Solenizantek życzę wszystkiego najlepszego!!! Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja też przyłączam się do życzeń, wszystkim Basiom i Basieńkom składam najserdeczniejsze życzenia: zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń :wub: :biggrin: Cytuj
basga Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 :lol: dziękuję ślicznie za pamięć. Cytuj
minia51 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Wszystkim Dorotom, Dorotkom, Doruniom, Życzę zdrowia, spełnienia marzeń i życia bez stresów. Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Dziękuję Miniu za pamięć i za piękne życzenia :wub: :wub: :wub: Serdecznie Cię pozdrawiam :biggrin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi