Dorunia Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Mac i Katarzyno dziękuję Wam serdecznie za życzenia i pozdrawiam cieplutko ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia Kochani :grin: :grin: ;) Moim imienniczkom życzę wszystkiego naj naj ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ja jak zwykle składam spóźnione najserdeczniejsze imieninowe życzenia wszystkim Dorotkom i Doruni, wiele szczęścia, pomyślności, dużo zdrowia i radości oraz spełnienia marzeń. Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Dziękuję Tobie serdecznie Halinko za życzenia :grin: Cytuj
amelia1 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 W dniu imienin mamo moja, Niech się śmieje buzia Twoja. Niech Ci znikną troski i złości, Żyj mi w zdrowiu i miłości. Do nóg Twoich teraz padam, I życzenia Tobie składam. Żyj mi mamo moja miła, Byś szczęśliwa w życiu była. Byś nie zaznała żadnej goryczy, Tego Ci Twoja córka i zięć życzy... Wszystkim Wioletkom moc życzeń i słodkości Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Dla każdej z osobna i dla wszystkich razem Wioletek z naszego forum dużo,dużo zdrówka i pomyślności :) Cytuj
wiola344 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 :) Amelko, dziekuje bardzo za piękne życzenia,Doruniu i tobie również dziekuje :grin: zapraszam na dobre ciacho i kawusie :-D Cytuj
Kasiulek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Najlepsze życzonka dla wszystkich Wioletek!! Cytuj
batirek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Dzięki piękne za życzenia i pamięć,dołączam się do życzeń dla wszystkich solenizantek Cytuj
basga Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Ja również życzę solenizantkom wszystkiego najlepszego! Cytuj
wiola344 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 :) Wszystkim Wiolom, Wioletkom i Wioluniom najserdeczniejsze życzenia :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Wszystkim Wioletkom składam najserdeczniejsze życzenia :) Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Dla wszystkich Wioletek najserdeczniejsze życzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi