monisia Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 i odemnie moje panie wszystkiego co najfajniejsze słonka samego i usmiechu pieknego.... [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
mac51 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Przyłączam się również :) Wszystkiego najlepszego :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ela52 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Kazdego roku o tej samej porze Kazdy Ci zyczy co tylko moze. Ja korzystajac z tej sposobnosci, Zycze Ci szczescia, duzo radosci. To, czego pragniesz, by sie spelnilo, A to co kochasz, by Twoim bylo! Cytuj
wiola344 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 :) Bardzo dziekuje wszystkim za piękne życzenia :grin: :-D Cytuj
Wiolka Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Bardzo dziękuje wszystkim za życzenia . Pozdrawiam :wink: :| ;-) Cytuj
viola32 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Dzis dzien twego imienia,wiec te szczere przyjmij zyczenia,niech w twym sercu zawsze mieszka MILOSC,WIARA I NADZIEJA... Wszystkim Wioletkom wszystkiego naj...mojej corci tez...Beata(Viola32) Cytuj
basga Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Naszej APSIK na imieninki życzę wszystkiego najlepszego! W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzę ich spełnienia. Wszystkim Elżbietom 100 lat! Cytuj
wiola344 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 ;) Przyłączam się do życzeń, Wszystkim Elżbietkom gorące STO LAT!!! Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Wszystkim Elżbietom wszystkiego najlepszego w dniu waszego święta ;) Cytuj
Wiolka Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Wsztstkim Elom duże STO lat ;) :? :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Wszystkim Elżbietkom składam najserdeczniejsze życzenia imieninowe ;) Cytuj
apsik Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Bardzo dziękuję za życzenia szczególnie od Basi bo były skierowane dezpośrednio do mnie ,ale niestety imieniny obchodzę dopiero 19 listopada. Chętnie przyjmę wtedy życzenia jeszcze raz. ;) Cytuj
figiel Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Marcinowi -gospodarzowi "Smaczny.pl" ,wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin! Również najlepsze życzenia dla wszystkich Marcinów,odwiedzających tę stronkę!! Pozdrawiam ;) Cytuj
wiola344 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 ;) Dla naszego Wspaniałego Gospodarza Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Imienin, oraz dla wszystkich Marcinów dużo pomyślności ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi