Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy dział o polecanych produktach a przecież zdarza się,że kupimy coś,co nam nie smakuje. Wiem,że każdy ma swój smak i gust i trudno,by wszystkim smakowało to samo.... Zacznę więc od siebie-niedawno kupiłam jogurt SERDUSZKO/zanim zaczęłam na "masową skalę "produkować jogurty Doruni :grin: /o smaku akurat wiśniowym i powiem Wam,że nie polecam,no chyba że ktoś lubi szczypanie i swędzenie w buzi :grin:

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

No to ja nie polecam :grin: kupowania pomidorów w puszce krojonych. Są tam kawałeczki skórek, której psują smak sosu do spagetti (lub innych potraw).

Pozdrawiam

Opublikowano

marra - ja kupuje w puszcze tyko ze całe i odrazu widac ktore maja skorke po z atym pierwsze co robie to same te pomidoru dusze a skorka sama schodzi i ja widac :grin: ale kto jak woli :razz:

Opublikowano

Agajka ja tez kupuję całe bez skórki, ale kiedyś nie było w sklepie i pomyslałam, że wypróbuję te krojone. No ale rozczarowanie było ogromne, niestety. Na całych też czasami można znaleźć skórkę, ale ją widać i od razu można ją usunąć. Mam zastrzeżenia również do marmolady w słoikach. Na słoiku pisze, że twarda a po otwarciu okazuje się, że nie (ja na taką trafiłam). Najlepsze są te w wiadereczkach, one są twarde. Pozdrawiam

Opublikowano

Mamy dział o polecanych produktach a przecież zdarza się,że kupimy coś,co nam nie smakuje.

Wiem,że każdy ma swój smak i gust i trudno,by wszystkim smakowało to samo....

Zacznę więc od siebie-niedawno kupiłam jogurt SERDUSZKO/zanim zaczęłam na "masową skalę "produkować jogurty Doruni :grin: /o smaku akurat wiśniowym i powiem Wam,że nie polecam,no chyba że ktoś lubi szczypanie i swędzenie w buzi :razz:

Zgadzam się, ale to nie tylko wiśnowy. Cała seria smaków tych pseudojogurtów jest niedobra. Nie polecam...
Opublikowano

Pewnie masz rację,ja kupiłam tylko wiśniowy i już na inne z tej serii się nie skuszę,i pomyśleć że to robi ZOTT.

Opublikowano

Od Bakomy z daleka!!!!

Ostatnio jak córka zachorowała na salmonelle, to lekarz zapytał pierwsze czy nie jadła czasami jogurtów z Bakomy, a dopiero potem pytał o jajka.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam! Kilka lat temu moja mama kupiła cukierki "Solidarność" takie tam różne na wagę bo miała imieniny , były nawet smacze aż do któregoś jak ugryzła i w środku znalazła niedopałek papierosa :razz: . Może to był przypadek ale od tamtej pory omijam wielkim łukiem jakiekolwiek produkty tej firmy . Fujjjjj bleeeee jeszcze teraz robi mi się niedobrze :grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga na sałatkę szwedzką z ROLNIKA-dobrze,że to było na dnie bo cały słoik sałatki powędrowałby do kosza-na dnie pływała mucha,brrrrrrrr,już nieprędko kupię coś z tej firmy.

Opublikowano

Ja pamiętam był czas kiedy jadłem dość namiętnie jakąś rybę w puszcze z nieistniejącego już LeaderPrice'a. Przestałem gdy pewnego razy ryba okazała się niedoszłą mamusią ;) . Basqa - wierzę, że można się uprzedzić po takim doświadczeniu - niestety przypuszczam, że większość firm zaliczyło tego rodzaju wpadki - dobrze, że nie o wszystkich wiemy, bo wtedy zakupy byłyby bardzo utrudnione ;) I tak mucha to wpadka (wkładka ;) ) mniejszego kalibru niż papieros. Mucha mogła przypadkiem wpaść (chociaż i tak nie powinno być takich przypadków), ale żeby papieros dostał się do cukierka to to ktoś musiał go specjalnie tam wrzucić - no chyba, że palenie jest dozwolone tam gdzie te cukierki produkują (ale to też dyskwalifikacja).

Opublikowano

No jasne-co tam muszka-pić jej się chciało ;) ;) . Moja sąsiadka w bochenku chleba znalazła gwożdzia!

Opublikowano

No nitki i różnego rodzaju wkładki w pieczywie to dość często spotykam (chociaż ostatnio coraz rzadziej).