gatita Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Od zawsze używam 18% Piątnicy i nigdy mi sie nie zdarzyło, żeby była zapleśniała. Cytuj
k@sia Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Moim zdaniem zapleśniała śmietana to efekt złego przechowywania w sklepie. Cytuj
Luczexx Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja pamiętam był czas kiedy jadłem dość namiętnie jakąś rybę w puszcze z nieistniejącego już LeaderPrice'a. Przestałem gdy pewnego razy ryba okazała się niedoszłą mamusią :-( . kawior za darmo i jeszcze marudzisz ?! :-D Cytuj
ania19 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zdecydowanie nie polecam paluszków rybnych z Frosty... wydawałoby sie że to dobra firma, a ja w jednym paluszku znalazłam jakiegos zielonego, podłużnego robala... jakby jakaś larwa czy coś takigego, była jakby w mięsie więc albo te filety rybne przetrzymują tak długo nie mrozone że zaczynają sie psuc, albo ta ryba miała jakiegos pasożyta:D okropieństwo... całkowicie zraziłam sie do ryb z tej firmy. Cytuj
nebeleska Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 nie polecam ogolnie kebabow prowadzonych przez turkow. Raz kupilam takeigo kebaba - tydzien biegunki ! Drugi raz pracowalam w takim kebabie a oni mi kaza splesniale bulki dawac dla klientow, nie mowiac o spadaniu na podloge, nei myciu rak i zadnych zasad etyki! Teraz jakies 2 dni temu bylam we wroclawiu i czekajac na pociag kupilysmy sobie z matka po kebabie. W zyciu czegos tak paskudnego nie jadlam. Jak sie schodzi z peronow na dol w prawo. Ostrzegam. Strata pieniedzy i 3-4 kawalki miesa i do tego neidosmazone, obrzydliwe Cytuj
winiusia Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 We wrocku na dworcu jest taki smród że szok- już wiem dlaczego:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi