ina12 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Dorunia ja bym chciała też zobaczyć tort. Rodzicom życzę wszystkiego najlepszego i żeby w zdrowiu doczekali następnej rocznicy. Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Witam wszystkich!!! Tort już jest gotowy...mąż jak wrócił z pracy wczoraj wieczorem to go ubraliśmy i zdjęcie też są zrobione,ale jeszcze nie ma w nim świeczek cyferek i petardy.Tylko proszę nie śmiejcie się z niego,bo ja tort piekę od wielkiego święta tylko. Cytuj
amelia1 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Doruniu ten torcik jest przesmakowity, dlaczego mielibyśmy sie śmiać z tak pieknego torcika?? Ja powiem Ci szczerze nie raz chciałam upiec tort ale jeszcze ani razu tego nie zrobiłam, zawsze tort robiła moja mama. Napewno będzie się podobał i oczywiście smakował Twoim rodzicom, ja z całego serca życzę im dużo zdrówka i radości oraz wszystkiego co najlepsze. Pozdrawiam [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
basga Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Bardzo ładny tort!A jeszcze jak dodasz petardy i świeczki to bedzie rewelacja! Pewnie szykuje się spotkanie rodzinne w licznym gronie skoro tort taki chyba z 5 kilowy ;) No i gratulacje dla rodziców-obyś jeszcze niejeden raz mogła im przygotować takie ciacho! Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Dziękuję za życzenia dla rodziców i za miłe słowa odnośnie tortu...przyznam Wam się,że biszkopty i masy robiłam ja,a tort stroił mój mąż więc to jemu przekazuję,że Wam się podoba.Mocno dużo nas nie będzie na tej uroczystości,ale z tortem sobie poradzimy.Dziękuję i pozdrawiam ;) Cytuj
kate_76 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Doruniu piekny ci wyszedl tort! gratulacje tez dla twojego meza za talent Cytuj
renigliwice Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Gratuluję Doruniu Tobie i Twojemu mężowi tak udanego wypieku. Tort prezentuje się bardzo okazale. Wspaniale, że mąż pomaga Ci przy tego rodzaju zajęciach. Jest to godne pochwały. Najlepsze życzenia dla Waszych rodziców! ;) ;) ;) Cytuj
ela52 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Doruniu, zrobilas z pomoca meza piekny tort. Podziwiam Twego meza,ze pomaga Ci w pracach kuchennych. Wszystkiego najlepszego dla Twoich rodzicow. ;) Cytuj
mac51 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Dorunia,ale mi narobiłaś smaku tym tortem.Piękne dzieło,pozdrowienia dla całej Rodziny ;) PS.Uważajcie z tą petardą w torcie ;) Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Śliczny tort Doruniu!!!Ukłony w stronę Twojego męża-nigdy bym mojego nie zagoniła do takiej roboty.Jeszcze raz gratuluję i tortu i męża! Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Dorunia ale piękny tort zrobiłaś wspólnie z mężem, mój mąż się nie nadaje do kucharzenia ale bardzo dużo innych prac wykonuje. Gratuluję Cytuj
Jolcia Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Tort śliczny,gratuluję .Pozdrowienia dla całej rodziny. :) Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Doruniu, tort wyszedł Wam rewelacyjnie - GRATULUJĘ :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Bardzo mocno dziękuję Wam za miłe słowa i mój mąż również dziękuje.Tort bardzo smaczny...wszyscy się zajadali,nawet moja mama,która nie przepada za słodkościami zjadła solidny kawałek :) :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi