niuniaczek Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Witam, jestem nowa na forum, zachwyciłam sie stronką i przepisami, będę tutaj częściej. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Nie przedstawiłam sie - mam 33 lata, męża i 2 synków (5 i 7 lat) - więc mam dla kogo się starać - wszyscy są zadowoleni z mojej kuchni - a to najbardziej cieszy. Sądżę, ze teraz z waszymi przepisami będą jeszcze bardziej zadowoleni :grin: buziaki! Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Witam Ciebie niuniaczku na forum i w razie pytań służę pomocą :grin: :grin: :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Witaj :grin: Cieszę się, że do nas dołączyłaś :grin: Mam nadzieję, że nasze przepisy przypadną Ci do gustu :grin: Pozdrawiam Ciebie i całą Twoją rodzinkę :) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Witamy Cię serdecznie ! Życzymy wiele udanych potraw i wypieków, Miło że dołączyłaś do nas :grin: Pozdrawiam Cytuj
niuniaczek Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Dorunia, dziękuję za miłe powitanko - a co do pomocy to serdecznie dziękuję i na pewno skorzystam, bo doświadczenie mam takie sobie, ale sie staram, dzięki słoneczne pozdrowienia Cytuj
niuniaczek Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 dzięki, z lekka nieśmaiłością zaczynałam - teraz czuję sie lepiej w Waszym gronie Cytuj
basga Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 NIUNIACZKU-witaj wśród nas i gdyby co to wal jak w dym,tu są sami wspaniali ludzie i zawsze służą pomocą. Cytuj
ela52 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Witam Cie Niuniaczku na forum. Zycze Ci udanych i wspanialych wypiekow. Pozdrowienia dla calej rodzinki. :razz: :wink: :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi