nemezis Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Buziaczki wyszły mi przepyszne, bardzo szybko zniknęły pozdrawiam ;) Cytuj
emcyber Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 a jakie jabłka do tego ? takie zwykłe czy coś w stylu szarej renety ( czy jakoś tam ;p)? Cytuj
emcyber Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 a mam jeszcze jedno pytanie a raczej prośbę... czy mógłby ktoś te proporcje skłądników do ciastek napisać mi jak to wychodzi 'na szklanke'? bo ztymi dag to mi ciężko idzie;p a wagi nie mam ;/ Cytuj
iwona30 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Emcyber jak wejdźiesz na pierwszą stronę smacznego to u góry w lewym rogu jest przelicznik wag i tam jak bedziesz chciała są miary w łyżkach szklankach jak kto woli. Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Dokładnie tutaj jest przelicznik wag :D Cytuj
emcyber Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Dziękuję bardzo za odpowiedzi i pomoc :D:) upiekłam je są pyszne :P zrobiłam z brzoskwiniami mniam! i z jabłkami też są super dodałam troche cynamonu i aha i 4 zrobiłam z bananem nie wiem jak smakują bo już nie ma ;p ale tata mi powiedział że też dobre ale wiadomo banan ma ten swój smaczek :D pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi