Justyna.K Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 witam po 2 tygodniach nieobecności :( :) :lol: Cytuj
beatusek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Witam !!! Zobaczyłam ten przepis i natychmiast pobiegłam na bazarek po ogórki. Ciekawa jestem jak będą smakowały - wyglądają smakowicie. Ja zrobiłam z dwóch kilogramów - na próbę. Pochwalę się jak wyszły, gdy otworzę pierwszy słoik. Pozdrawiam. Beata Cytuj
beatusek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Witam !!! Wczoraj miałam gości. Zaserwowałam im trzydniowe ogórki - wszystkim bardzo smakowały. Pozdrawiam. Beata Cytuj
ela52 Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Witam Beatko!!! Bardzo sie ciesze, ze ogorki smakuja. Cieplutko pozdrawiam ;) :grin: ;) Cytuj
beatusek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Smakują to mało powiedziane, są wyśmienite. Następnym razem zrobię ich więcej. pozdrawiam Beata Cytuj
ina12 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Eluniu ogórki bardzo pyszne, dziękuję za przepis i bym zapomniała podziękować. Zdjęcie dodam, całe szczęście że jeszcze mam końcówkę ich. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
ela52 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Halinko bardzo sie ciesze, ze ogorki smakowaly. Pozdrawiam Ciebie bardzo cieplutko. Cytuj
ina12 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Eluniu ja mam pokrojone w mniejsze słupki, tylko mam jeszcze dwa słoiki i w tym roku muszę zrobić ich więcej. Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 tych ogóreczków też już nie ma...........bardzo smaczne...................były :-) Cytuj
zazula226 Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 witam mam takie małe pytanie... może troszke nad wyraz zapobiegawcze ja na starą kucharską wyge, ale...:arrow: strzezonego....:arrow: więc ja w kwestii tej zalewy. prosze o jakies dokładniejsze wyjasnienia... kiedy ketchup dolewać, i jak zalewe, czy z przyprawami czy bez... byłabym wdzięczna za odpowiedź:arrow: Pozdrawiam Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 nie jestem autorką przepisu, ale napiszę jak ja je robiłam w ubiegłym roku. Wszystkie składniki zalewy dodałam do zimnej wody, zagotowałam i ostudziłam. A od słoików dałam standardowe przyprawy: gorczycę, pieprz, listek laurowy, koper i czosnek. ogórki kroiłam tylko na cztery części. Pasteryzowałam około 10 minut. Ja chyba jeszcze dziś, jak tylko pogonię lenia, wezmę się za te ogórki, bidulki czekają od rana :arrow: Cytuj
ebiernacka Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 witam!na jaką ilość ogórków jest ta zalewa,to też jest ważne .POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE!!!!!!!!!!!! Cytuj
myszka6 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 przepis ciekawy wlaśnie pojawiają sie ogórki muszę go wypróbować pozdrawiam Cytuj
Gość norbi15 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Elo :) jak widzicie po niku mam na imię Norbert i mam 15 lat. chce isc do szkoły gastronomicznej jestem jedyny z mojej klasy z chłopaków ,którzy by chcieli isc do gastronomika mnie bardzo zalerzy na tym. Mój tata jest kucharzem i ja tez chce byc ,wiec ucze sie od niego i wchodze na rózne stronki i sprawdzam przepisy i te ogórki tez dzis sprawdze . To pozdro :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.