Justyna.K Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 SKŁADNIKI SYPKIE DO JEDNEJ MICHY: :grin: 2 SZKL. MĄKI :razz: 2 ŁYŻKI KAWY ROZPUSZCZALNEJ :arrow: 3/4 SZKLANKI CUKRU :arrow: SZCZYPTA SOLI :wink: 2 ŁYŻECZKI PROSZKU DO PIECZENIA SKŁADNIKI PŁYNNE DO DRUGIEJ MICHY: :grin: 1 SZKL.MLEKA :arrow: 1 ROZBEŁTANE JAJKO :razz: 1/2 KOSTKI KASI LUB MASŁA ROZPUŚCIĆ wystudzić :razz: czekoladę zetrzeć na tarce . DO SKŁADNIKÓW SYPKICH WLAĆ PŁYNNE ZAMIESZAĆ SZYBKO ŁYŻKĄ DODAĆ POTARTĄ CZEKOLADĘ.GOTOWE NAKŁADAĆ ŁYŻKĄ DO FOREMEK I PIEC 20 MINUT W TEMP.190 STOPNI. :arrow: SMACZNEGO [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
bernadettt Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Justynko Ty jesteś niemożliwa,tyle pysznych przepisów,aż ślinka cieknie na widok tych zdjęć :grin: :razz: :grin: :razz: :wink: Cytuj
julka_s Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Ostatni raz zrobiłam sobie postne postanowienie że nie jem ciast ani słodyczy jak na forum podajecie przepisy na takie pyszności!!! Mufiny wyglądają rewelacyjnie. Cytuj
szanti Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 :wink: MMMmmmmm. niedosc że mufiny kawowe to jeszcze z czekoladą ! Musza być przepychotne :razz: Justynko jesteś wielka :grin: Pozdrawiam i dziekuję za przepis. Jutro biorę sie do roboty. Mam tylko jedno pytanko ile wychodzi z jednej porcji? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 SZANTI WYCHODZI 12 MUFINEK Z TEJ PORCJI :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zrobię te mufiny jak najszybciej,bo lubię i kawę i czekoladę,a połączenie tego razem pewnie super smakuje.Robiłam juz inne mufiny z Twojego przepisu Justynko i były smaczne więc i te będą wyśmienite.Dziękuję za przepis. Pozdrawiam :grin: :razz: Cytuj
szanti Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Dziękuje Justynko . Jutro zrobie z podwujnej porcji :grin: A tak sobie pomyślałam ze wersja dla dzieci mogła by być z kawą inka. Cytuj
kate_76 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 no ,no Justynko "smaczne"te twoje muffinki . juz kiedys robilam muffiny ,ale bez kawy ,a e kawe uwielbiam to pewnie je zrobie pa pa :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Dziękuje Justynko . Jutro zrobie z podwujnej porcji :grin: A tak sobie pomyślałam ze wersja dla dzieci mogła by być z kawą inka. Dobry pomysł z tą inką a może by tak dodać cappucino też by były dobre następnym razem wypróbuje :wink: Jednak musze podkreślić że te z kawą są pyszne czuć smak kawki mniam (po mufinkach już ani sladu........ :razz: Cytuj
basga Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 ja kawoszka też się skuszę... Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ni i zrobione,oczywiście nie myliłam się mówiąc,że te mufiny będą bardzo smaczne...bo takie też są.Dziękuję Justyno za kolejny fajny przepis na mufiny. :grin: Cytuj
Edytka78 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Justynko jaką czekoladę dodałaś do tych mufinek i w jakiej ilosci? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 dodałam 1 czekoladę 100 g gorzką pokrojoną na małą kosteczkę. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ni i zrobione,oczywiście nie myliłam się mówiąc,że te mufiny będą bardzo smaczne...bo takie też są.Dziękuję Justyno za kolejny fajny przepis na mufiny. :grin: Bardzo się cieszę DORUNIU że mufinki smakowały :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi