Marra Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Zrobiła z dwóch porcji i dałam na normalną blachę do ciasta. Wyszła jedna wielka MUFINA. Czas pieczenia i temp. takie same. Nie mam formy do mufin :grin: Pozdrawiam Cytuj
Justyna.K Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 marra a co powiesz o smaku ciekawa jestem czy równie wyrosło ciasto tak jak w formach na mufinki??? Cytuj
Marra Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Tak, było bardzo puszyste, tylko formę mam dużą (35/27) i nie było za wysokie ok 5cm (ale niskie też nie). Następnym razem zrobię z 3 porcji. Bardzo smaczne, fajnie czuć kawą, można jej dodać więcej, sąsiadka skosztowała i od razu o przepis poprosiła. Ja czekoladę starłam na tarce, i nie było jej czuć za bardzo ani widać, lepiej chyba drobno ją pokroić. Pozdrawiam Cytuj
asienka19873 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 witam, dzis zrobilam mufinki z Twojego przepisu,sa pyszne! :D maja piekny aromat kawy i smak czekoladowo kawowy,ja czekolade starlam i czuc ja dobrze,oprocz tego dodalam jeszcze kopiasta lyzke Nutelli,mniam mniam :D polecam przepisik! pozdrawiam wyszlo mi 16szt. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 ale bym je schrupała wygladają wyśmienicie ;) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 witam, a ja wlasnie wstawilam moje muffinki do piekarnika :? poraz kolejny..czesto korzystam z twojego przepisu Justynko,sa szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne :D wszyscy sie nimi zachwycaja :) pozdarwiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi