kaya Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Cześć! Wiem że wśród grona forumowiczek znajdują się posiadaczki kombiwara. chciałabym wiedzieć jak sprawdza się w nim funkcja podgrzewania. mam na myśli podgrzewanie szeroko rozumiane - takie które zastąpi tradycyjny piekarnik ale będzie szybsze. być może nie będzie problemu z uprzednio pieczonymi mięsami, smarzonymi rybami, ale czy można odgrzewać w nim np. krokiety, wszelkiego rodzaju zapiekanki na bazie makaronu? Zlitujcie się dobre kobiety! NAPISZCIE! Cytuj
basga Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Ja mam go zbyt krótko by poznać wszystkie jego możliwości ale myślę,że można podgrzewać prawie wszystko,jednak poczekaj aż odpiszą inne właścicielki,które mają go już dłuższy czas. Cytuj
kaya Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 dzięki za odpowiedż, basaga. przypuszczam że piekłaś już na nim jakiegoś rodzaju mięso?jak to wygląda w porównaniu z piekarnikiem jeśli pytania stają się zbyt męczące zrozumiem w razie braku odpowiedzi. Cytuj
basga Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 :razz: :grin: :razz: Prawdę mówiąc to robiłam żeberka i...wysuszyłam je na wiór :wink: bo zbyt długi czas sobie ustawiłam,z rybą było tak samo-z wierzchu przyrumieniona elegancko a w środku rozciapciana! POCZĄTKI SĄ CIĘŻKIE...TRZEBA DOJŚĆ DO WPRAWY :grin: tutaj wszystko robi się wiele szybciej niż w piekarniku ale co tam-opanowałam mikrofalówkę to z czasem dojdę co i ile ale jak na razie to się zniechęciłam i stoi na szafie mój kombiwarek,jak mi przejdzie to do niego wróce :razz: Cytuj
kaya Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Ok, dzięki. serdeczne pozdrowienia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.