EWA1992 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 No tak ciasteczka wygladają smakowicie,mogłabym jutro zrobić ale nie mam w domu marmolady 🙂 Halinko - dzięki za przepis, Joluś - dzięki za foto,jak widze oczami jak wyglada od razu mam chęć zjeść. 🙂 Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Jolcia ucieszyłam się bardzo że biszkopciki smakują i bardzo dziekuję za dodanie zdjęcia, piękne upiekłaś i one zawsze się udają. mam zamiar dodać przepis na ciasteczka biszkoptowe z orzechami je się nie składa po dwa i będzie więcej ich, a ciasto jest z innych składników. Dziękuję za wypowiedzi i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
aniela Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Halinko, ciasteczka jammi, zrobilam z podwojnej porcji i w przyszlym tygodniu znowu je robie. Wszelkiego rodzaju diety zaczne po swietach??? ha, ha, od 20-stu lat tak mowie!!! Pozdrawiam, majka Cytuj
EWA1992 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Mam pytanie ile wychodzi ciasteczek? Cytuj
ina12 Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Majko dziękuję bardzo za miłą wiadomość, oby było ich więcej i z tego powodu jest również więcej radości. Ewuniu może któraś z dziewczyn poda, ja je robiłam ale bardzo dawno i nie liczyłam a podaję przepisy które mają nawet szesnaście lat i więcej przezemnie wypróbowane o tym już nadmieniłam. Pozdrawiam Cytuj
Jolcia Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Halinko czekam na przepis na ciasteczka z orzeszkami. Ewa ciasteczka tak szybko znikały,że nie policzyłam ile wyszło. Cytuj
amelia1 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Halinko dziękuję Ci za tak wspaniały przepis, ciasteczka naprawdę super ;) , a przepis taki prościutki, bardzo nam smakowały, niestety nie zdążyłam podobnie jak i Ty Jolciu policzyć ciasteczek, ale robiłam odrazu z podwójnej porcji, bo z jednej napewno byłoby nam za mało ;) . Całuski Amelia Cytuj
ilka76 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 A mi niestety nie wyszły:( Nigdy nie ubijałam jaj na parze i nie mam o tym zielonego pojęcia. Cz może mi ktoś powiedzieć jak długo ubija się te jaja na parze i czy od razu dodaje się mąkę do ciepłych jajek bo jak dodałam to zrobił mi się jeden wielki kluch:( Piana usiadła. A taką miałam na nie ochotę ;) Cytuj
Jolcia Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Ilka ja nigdy nie ubijam jaj na parze i zawsze wychodzą mi super wypieki. Nie zniechęcaj się i zrób jeszcze raz.Pozdrawiam. Cytuj
ilka76 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Jolciu dzięki wielkie. Ja trzymałam się przepisu i ubijałam jaja na parze ale jeśli można ubić normalnie to na pewno wezmę się za nie jeszcze raz ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Ika musiałaś mieć za ciepłą masę, dodając makę dlatego zrobiła się Tobie klucha. Pozdrawiam Cytuj
ilka76 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Nie poddałam się i zrobiłam je raz jeszcze. Nie bawiłam się w ubijanie na parze tak jak radziła Jolcia i wyszły przepyszne ciasteczka. Na pewno zrobię jeszcze nie raz :) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Ilka dziękuję bardzo za dobrą wiadomość, ciasteczka bardzo ładne, dziękuję również Jolci bo ja zawsze ubijałam na parze i od dzisiaj będę ubijała tak jak Jolcia doradziła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi