Gość zielonawolka Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Czesc a ja do plackow ziemniaczanych dodaje koniecznie czosnek i duuuzo majeranku sa przepyszne i nie wyobrazam sobie jak mozna jesc placki ziemniaczane z cukrem lub smietana. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Czesc a ja do plackow ziemniaczanych dodaje koniecznie czosnek i duuuzo majeranku sa przepyszne i nie wyobrazam sobie jak mozna jesc placki ziemniaczane z cukrem lub smietana. Można i ja to zajadałam pierwszy w restauracji i były extra :-( Cytuj
Yola79 Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 jak to różne przepisy zmieniają nasze nawyki, ja do tej pory placki robiłam na słodko śmietana i koniecznie cukier a po tym przepisie zmiana. O niebo lepsze są- nie dowierzałam co do tego czosnku i majranku ale polecam. Dzięki za przepis Cytuj
Elizabethh Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Są też inne tańsze maszyny :) tylko nie mają tylu funkcji. Są przydatne tylko przy robieniu placków ziemniaczanych. Cena to około 100 - 150 zł :) Ja moge do placków ziemniaczanych polecić jeszcze sos pieczarkowy - smak wyśmienity i oryginalny :razz: Cytuj
ala291 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 placki ziemniaczane uwielbiam z samą śmietaną, śmietaną z cukrem jak i same placki, bez dodatków :razz: jakby nie jeść i co by do nich nie dodać,uważam,że są same w sobie rewelacyjne,a reszta to już kwestia smaku i upodobań :) Cytuj
Emillia Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Placki ziemniaczane uwielbiam w wiosennym wydaniu z dodatkiem świeżego koperku i natki pietruszki :) Cytuj
SwojskieSpecjaly_pl Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 ja uwielbiam placki ziemniaczane:) dodaję zawsze jeszcze z 2 ząbki czosnku i połowę nie dużej cebuli i są przepyszne. I jakoś tak lubię smażyć takie duże placki- np dwa większe na patelni niż 4 małe. Do tego śmietana i mleczko. Mniam mniam. Cytuj
MonaMi Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 A ja do placków zawsze dodaję łyżkę śmietany, dzięki temu placki są delikatne i nie ciemnieją. Robie je według tego przepisu: [LINK NIEAKTUALNY] i zawsze są super. :) Cytuj
MrFrodo Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Ja lubię placki ziemniaczane na ostro. Dodaję do nich sporo pieprzu i trochę przyprawy do gyrosa, są pikantniejsze. A do tego sosik czosnkowy. Pycha! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.