terenia80 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Dzięki za przepis :D :-D :) Jest bardzo udany :grin: :grin: :-D Smakuje jak z puszki. Mam zamiar dodać rybę i będzie wyśmienity. Serdecznie pozdrawiam :sad: :grin: :-) Cytuj
Stokrotka Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Moim zdaniem ten paprykarz jest o wiele lepszy od tego z puszki :) U mnie już czeka w słoiczkach na spałaszowanie :roll: Pozdrawiam Cytuj
iwona30 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Właśnie robię paprykarz zapach jest super w całym domu. Cytuj
Anya Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Czesc, jestem na forum nowa, ale od dawna ( ponad 2 lat) tu zaglądam i szukam ciekawych inspiracji. Mam w planach zrobić ten paprykarz, ale nie jestem pewna czy dodać ryz ugotowany, czy suchy. Stawiam na suchy, jednak wolałam upewnić się. Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witaj na forum, cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona :) Ryż dodajemy suchy (surowy), dobrze myślałaś :) Robiłam ten paprykarz, bardzo dobry jest, powodzenia :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.