andy8 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Justynko to jak to jest tylko 1 kg to tylko sie cieszyc taki kg łatwo mozna zrzucic :oops: Cytuj
zuziorek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Wszystkie ciasta to bomby kaloryczne i szczerze od pewnego czasu przestałam sie tym przejmować. Kilo w jedną czy w drugą strone... Byc niewolnikiem wlasnego ciała przy tylu zbajerzonych przepisach?! Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dorotka piękne ciasto upiekła, Kasia również podziwiam. Podziękowanie dla Danki za przepis. Dam Wam dobrą radę, nieprzejmujcie się bombami kalorycznymi bo jak mówią wszyscy kochanego ciała nigdy nie jest za dużo. Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Katarzynko cukru rzeczywiście można dać mniej bo ciasto wychodzi słodkie. Zuziorku bardzo ładne i apetyczne ciasto Ci wyszło - gratuluję :oops: Czyli teraz już wiem, że z ananasami też można je zrobić :oops: Ineczko dziękuję Ci za pochwałę :razz: Ps. Ja na wagę wejdę dopiero za kilka dni - lepiej wszystkiego nie wiedzieć :oops: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Justynko to jak to jest tylko 1 kg to tylko sie cieszyc taki kg łatwo mozna zrzucic :razz: Jakby to było tylko to kilo to luzik ale jest trochę więcej do zrzucenia ................jakieś 8 kilo a u mnie ciężko z tym zrzucaniem :oops: :oops: Cytuj
mariako Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Robiłam bardzo smaczne (zeszło w niecały dzień) :arrow: Cytuj
zuziorek Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Zrobiłam z tego ciasta torcik. Biszkopt z 4 jaj, tortownica 22cm i wyszedł mega wielki. Tym razem dałam brzoskwinie. Cytuj
apsik Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Zuziorek piękny torcik,to chyba dla mężusia,wrócił już Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 jaki piekny torci. powiedzcie mi czy chałwa jest tutaj dobrze wyczuwalna? Zuziorku z jakimi owocami jest lepsze: ananasami czy brzoskwininami? Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Kasiu wyjatkowo piękny torcik zrobiłaś, gratuluję i pozdrawiam. Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Zuziorku bardzo fajny pomysł miałaś z tym tortem - i tort wyszedł Ci rewelacyjny... mniam i bardzo apetyczny - gratuluję :razz: Pszczółko, według mnie chałwa w tym kremie jest tak średnio wyczuwalna, a moja teściowa stwierdziła, że jest to krem kawowy :razz: Cytuj
zuziorek Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Mężuś wrócił, ciacho smakowało ale lepsza zonka jak stwierdził :razz: Mi bardziej smakowało z ananasami ale to kwestia gustu. Dziś wpadli znajomi i twierdzili, że to krem orzechowy. Jak robiłam w formie ciasta i dodałam dodatkowa chałwe ciasto wydawało sie za słodkie. Cytuj
iwona30 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ciacho piękne no ale teraz trzeba te kalorie zbić z mężusiem :razz: :razz: :razz: Cytuj
zuziorek Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Pozostawie to bez komentarza :razz: :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi