Justyna.K Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 zuziorku wpadłaś w trans.......................kurcze po co ja to oglądam teraz jestem głodna musze już wyjść z tego smacznego przepięknie się prezentują te twoje ciacha i napewwno bosko smakują Cytuj
zuziorek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Justyno może to nie całkowity trans, ale.... jesli mam tylko okazję wypróbowuję przepisy ze smacznego i testuję na moich bliskich. Mąż przed wyjazdem śmiał się, że odpocznie na chwilę od moich kuchennych eksperymentów. Ja teraz też staram się tylko śledzic nowości na forum , bo sporo obrosłam w tłuszczyk... czuję się jak po ostatnim porodzie. Pozdrawiam Cytuj
kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 zuziorku piękny torcik..szkoda że ja tak nie umiem :-D Chyba to ciasto zrobię jutro :-D Cytuj
minia51 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja mam lewe ręce do biszkoptów i kremów, a torcik wygląda apetycznie. Chyba zrobię go mężowi bo on uwielbia chałwę. Ale biszkopt kupię gotowy. Cytuj
minia51 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Acha! Czy biszkopt należy nasączyć? Jeśli tak to czym? Cytuj
zuziorek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ja nasączyłam biszkopt sokiem z brzoskwiń Cytuj
kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Nie polecam sączyć bo niektóre rzeczy z ciasta mogą że tak powiem"zejść" do biszkoptów a za duże namoczenie to też raczej nie za dobrze bo popsuje smak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi