Marron Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Składniki: 6-8 gałązek świeżego szpinaku 2 posiekane czerwone cebule 3 plasterki pokrojonego boczku 3-4 łyżki stołowe oliwy z oliwek puszka kasztanów jadalnych obranych ząbek czosnku odrobina octu winnego sól świeżo zmielony pieprz Przygotowanie: Opłukać liście szpinaku i odstawić na bok. Posiekać cebule i kasztany. Rozgrzać patelnię, wlać oliwę z oliwek i smażyć boczek, kasztany dodając czosnek. Piec tak długo, aż kasztany przybiorą złoty kolor. Dodać ocet winny i wymieszać. Wymieszać w misce szpinak, cebule, kasztany i boczek dodając pieprzu i soli do smaku. Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics lub [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.