minia51 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Czytałam, czytałam i dojrzewałam do wypróbowania tego przepisu. W sobotę dojrzałam i......karczek ugotowany. Mężowskich achów i ochów nie było końca. Mięsko pachnie cudnie, jest kruche, daje się pokroić na cieniutkie plasterki. A my już planujemy zrobić jeszcze z łopatki, schabu i fileta z indyka. Acha, drugie gotowanie trwało 10 min. Jeśli ktoś nie robił tego mięska to czas najwyższy. Bez konserwantów, bez chemii.... a niebo w gębie. Przed autorką chylę czoła....wielkie dzięki!!!!!! Cytuj
ewa11 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Oj to ja musze wypróbować może nie dziś,ale wypróbuje :grin: Pozdrawiam Cytuj
As76 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Ja też robiłam to mięsko. I tak gotowane było: cielęcina zadnia,karkówka,filet z indyka,schab,boczek wszystko przepyszne Boczek gotowałam nieco dłużej. Cytuj
ewa11 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Ja już kupiłam łopatke i dziś będę robiła :grin: Cytuj
ajaj Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zrobilam karczek. W smaku pyszny. Jedynie czas gotowania musialam przedluzyc bo mialam doysc gruby kawalek. Ale wszyscy zajadali ze smakiem. Ogolnie bardzo lubie Twoje przepisy i czesto je podgladam Cytuj
ewa11 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Ja już też zrobiłam .Wszystkim smakowało. Cytuj
annu Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Ja tez nie oparlam sie przepisowi. Wlasnie karczek jest po pierwszym gotowaniu. Zobaczymy jutro jak sie ma. Ja juz nie moge sie doczekac. Cytuj
renigliwice Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Czekam Annu na Twoją ocenę. Ciekawa jestem, czy będzie Wam smakować. Pozdrawiam/ Renata :grin: Cytuj
annu Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Powiem szczerze. Rewelacja :grin: Nastepnym razem musze przetestowac szyneczke. Cytuj
teresap Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Jak wszyscy to i ja Upiekłam i co ??????? Brak słów , pyszne to mało powiedziane Dziękuje autorowi za rewelacyjny przepis POZDRAWIAM I zachęcam wszystkich do zrobienia tego przepisu ja daje 5 Cytuj
AnnaK Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Znalazłam podobny przepis [LINK NIEAKTUALNY] - Domowa szynka Robiłam raz szynkę i raz schab. Mięso było twarde pomimo,że robiąc drugi raz gotowałam je trzy razy po 5min. Cytuj
mart Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 zrobiłam szynke,rewelacja!!!!!!!!!!!!!! trzymałam sie przepisu,5 min wystarczylo,dzięki za super przepis mąż tez byl zachwycony,stawiam5! Cytuj
ala291 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 nie będę tutaj odosobniona,zrobiłam karkówkę,nic dodać,nic ująć...przepis naprawdę super :-D wczoraj gotowałam ją w/g przepisu,tylko 5 minut, dzisiaj troszkę dłużej,około 15 minut,ponieważ byla ciut twardawa...smak,zupełnie inny niż mięsa kupne czy też wędliny, jest naprawdę pyszna :P autorce,wielkie dzięki za tak swietny przepis :P pozdrawiam serdecznie :D Cytuj
Izunia2007 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 O matko! Tak chwalicie,ze normalnie grzech nie sprobowac :-D Miesko kupie pod koniec tygodnia i koniecznie wyprobuje.Dam znac jak poszlo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.