kamma Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Przekopałam się przez 7 stron i jedna negatywna opinia mnie nie zniechęciła muszę to spróbować Cytuj
minia51 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Ja już od pewnego czasu robię to mięsko. Karczek kończymy jeść, dziś kupiłam filet z indyka, a łopatka już czeka w zamrażarce na gotowanie. Cytuj
rybcia Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Ja też już dosyć dawno "odkryłam " ten przepis i dosyć często robię tak mieso.Najsmaczniejsza jak dla mnie jest karkówka. Cytuj
As76 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 U mnie też to mięsko weszło na stół jako "chleb powszedni" Córka jak nie ma tego mięska to marudzi,że nie ma co jeść (pomimo pełnej lodówki oczywiście). Jeszcze raz dziękuję za przepis. :-D Cytuj
ala291 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 dzisiaj robię szynkę (surową), karczek był pyszny,więc myślę,że szynka nie będzie gorsza? :-D jak wyszła,dam znać :P pozdrawiam :P Cytuj
margaret65 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 To niesamowite !!! super!!! też spróbuje:) bo dopóki nie skosztuje nie uwierze :-D kurza stopa slinotoku dostałam na samą myśl -pozdrawiam cieplutko i odezwe sie jak zrobię :P Cytuj
ewa11 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 ja tez robię szynkę,był już karczek i boczek :-D Cytuj
As76 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 właśnie zagotowałam zalewę. Dziś robię szynkę i karkówkę. Cytuj
ala291 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 To niesamowite !!! super!!! też spróbuje:) bo dopóki nie skosztuje nie uwierze :-D kurza stopa slinotoku dostałam na samą myśl -pozdrawiam cieplutko i odezwe sie jak zrobię :P margaret...koniecznie! :P inaczej nie będziesz wiedziała,jak pyszne jest mięsko,zrobione w taki sposób :D Cytuj
beata_polska1 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Właśnie robiłam takie mięsko,karczek i schab i przyznaję,ze jest super smaczne.Trzyma sie trochę dłużej,jak te sklepowe wędliny i nie psuje się po trzech dniach.Rewelacja!!!! Cytuj
kamma Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zrobiłam i przyznam że ma ono jedną wadę jest mało ekonomiczne ,jest pyszne i szybko się zjadło . Cytuj
Izunia2007 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 To samo chcialam wlasnie napisac :) Moj maz zamiast 2 kromek na dziesiejsze sniadanie to zjadl 4. Cytuj
asiek Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam serdecznie! Bardzo zaintrygował mnie ten przepis, zdjecia mieska sa przkonywujące ale i powiem szczerze troche sie boje zrobic to miesko. boje sie ze ono nie bedzie ugotowane tylko takie zaparzone a co za tym idzie surowe czy sie mylę,mogłabym bezpiecznie podac je dziecku i nic by sie nie działo prosze o poradę Pozdrawiam Cytuj
Izunia2007 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Ja mialam watpliwosci co do tych 5 minut,bo tyle to chyba na filet z kurczaka tylko starczy.Po nakluciu wychodzila krew,wiec dla pewnosci gotowalam 30 minut i na drugi dzien tyle samo.A tak wygladalo: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi