Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

U mnie też to mięsko weszło na stół jako "chleb powszedni" Córka jak nie ma tego mięska to marudzi,że nie ma co jeść (pomimo pełnej lodówki oczywiście). Jeszcze raz dziękuję za przepis. :-D

Opublikowano

To niesamowite !!! super!!! też spróbuje:) bo dopóki nie skosztuje nie uwierze :-D kurza stopa slinotoku dostałam na samą myśl -pozdrawiam cieplutko i odezwe sie jak zrobię :P

Opublikowano

To niesamowite !!! super!!! też spróbuje:) bo dopóki nie skosztuje nie uwierze :-D kurza stopa slinotoku dostałam na samą myśl -pozdrawiam cieplutko i odezwe sie jak zrobię :P

margaret...koniecznie! :P inaczej nie będziesz wiedziała,jak pyszne jest mięsko,zrobione w taki sposób :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie! Bardzo zaintrygował mnie ten przepis, zdjecia mieska sa przkonywujące ale i powiem szczerze troche sie boje zrobic to miesko. boje sie ze ono nie bedzie ugotowane tylko takie zaparzone a co za tym idzie surowe czy sie mylę,mogłabym bezpiecznie podac je dziecku i nic by sie nie działo prosze o poradę Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mialam watpliwosci co do tych 5 minut,bo tyle to chyba na filet z kurczaka tylko starczy.Po nakluciu wychodzila krew,wiec dla pewnosci gotowalam 30 minut i na drugi dzien tyle samo.A tak wygladalo:

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.