Wiolka Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Skladniki 1 serek homogenizowany 1,5 szklanki mąki 3 jaja 1 łyżeczka proszku do pieczenia Wszystko dokładnie wymieszać. Ciasto nakładać łyżką na rozgrzany tłuszcz poczekać aż się zrumienią i gotowe . Smacznego. Cytuj
andy8 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 to faktycznie błyskawiczne a jakie one sa w środku,czy takie jak oponki serowe? :razz: Cytuj
Wiolka Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Podobne ale przekonasz się jak je zrobisz pozdrawiam :razz: :razz: :wink: Cytuj
ela52 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Te paczki sa pyszne,juz kiedys je smazylam. Pozdrawiam :razz: Cytuj
Wiolka Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Dziękuje za dobrą opinię pozdrawiam. :razz: :razz: :wink: Cytuj
EWA1992 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Wiolu - nie wiem czy się ze mna zgodzisz ale najlepsze są pączki tego samego dnia,bo na następny dzień już nie. Są przepyszne te pączuszki.... Pozdrawiam. Cytuj
Wiolka Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ewo to prawda zawsze co świeżutkie jest najlepsze . pozdrawiam. :razz: :razz: :wink: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Witam. Zrobiłam dzisiaj te pączuszki... Miałam ten przepis od znajomej i dostrzegłam, że taki sam jest na forum. Pączki bardzo dobre- chociaż są troszkę mało słodkie... następnym razem dodam z 2 łyżeczki cukru pudru :P Ogólnie polecam!! Cytuj
Pyza Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Jaki wagowo ma być ten serek, bo teraz w sprzedaży są różne ? Tak sobie myślę nad tym co napisała " Kasiulek" i może by można dodać ten serek waniliowy, wtedy by były słodsze, co o tym sądzicie ? Cytuj
Kasiulek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Pyzo ja dałam serek waniliowy Danio... 🙂 i te pączusie nie były słodsze... jak już napisałam proponuję dodać troszkę cukru pudru :-) Cytuj
tuska Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam. Robilam te pączusie są świetne,ja dodałam 3 łyżki cukru są lepsze,znikają migusiem. Dzięki za przepis. Tuska Cytuj
Kaliope Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 A najlepiej jeszcze posypać je cukrem pudrem po usmażeniu :D Wtedy na pewno będą wystarczająco słodkie. Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam 😄 Pączuszki zrobiłam - są rzeczywiście błyskawiczne i przepyszne - warto się skusić na nie w jutrzejszy Tłusty Czwartek 😄 Idealne dla zapracowanych 😉 Dziękuję za fajny przepis i pozdrawiam 😄 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi