Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skladniki 1 serek homogenizowany 1,5 szklanki mąki 3 jaja 1 łyżeczka proszku do pieczenia Wszystko dokładnie wymieszać. Ciasto nakładać łyżką na rozgrzany tłuszcz poczekać aż się zrumienią i gotowe . Smacznego.

Opublikowano

Wiolu - nie wiem czy się ze mna zgodzisz ale najlepsze są pączki tego samego dnia,bo na następny dzień już nie. Są przepyszne te pączuszki.... Pozdrawiam.

  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Zrobiłam dzisiaj te pączuszki... Miałam ten przepis od znajomej i dostrzegłam, że taki sam jest na forum. Pączki bardzo dobre- chociaż są troszkę mało słodkie... następnym razem dodam z 2 łyżeczki cukru pudru :P Ogólnie polecam!!

Opublikowano

Jaki wagowo ma być ten serek, bo teraz w sprzedaży są różne ? Tak sobie myślę nad tym co napisała " Kasiulek" i może by można dodać ten serek waniliowy, wtedy by były słodsze, co o tym sądzicie ?

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A najlepiej jeszcze posypać je cukrem pudrem po usmażeniu :D Wtedy na pewno będą wystarczająco słodkie.

  • 7 lat później...
Opublikowano

Witam 😄

 

Pączuszki zrobiłam - są rzeczywiście błyskawiczne i przepyszne - warto się skusić na nie w jutrzejszy Tłusty Czwartek 😄

Idealne dla zapracowanych 😉

 

Dziękuję za fajny przepis i pozdrawiam 😄

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.