aniela Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Majko 9, witam jako swoja imienniczke i dziekuje za opinie!! Jolu, bardzo sie ciesze, ze az tak Tobie i rodzince one smakuja. Raz jeszcze SERDECZNE PODZIEKOWANIA !!!! Ja osobiscie tez mam sporo przepisow z Twojej kuchni, ktore czesto robie. Wazne jednak, ze skrzydelka "pofrunely" w swiat i ciesza sie powodzeniem na drugim kontynencie. Pozdrawiam goraco, majka Cytuj
renigliwice Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Witaj Anielo! Upiekłam dzisiaj wreszczie te skrzydełka. Bardzo mi smakowały, choć mojemu mężowi średnio Powód- nie przepada za słodkimi mięsami. Ale to tylko jego opinia. Akurat miałam gości- im bardzo smakowało. Dzięki za ciekawy przepis. Wpisałam go do zeszytu ulubionych dań. Pozdrawiam cieplutko. A przy okazji Majeczko- ostatnio nie słychać Cię na forum. Co u Ciebie? :P :P??: Cytuj
gosia34 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Szukałam przepisu na twoją rybkę, ale nie znalazłam? Cytuj
renigliwice Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Tutaj jest przepis na rybkę Anieli- w poście 7: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=2099 Cytuj
ala-z Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Skrzydełka są super, robiłam wczoraj na kolację ;) :) :razz: Cytuj
aniela Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Renatko, dzieki ogromne za umozliwienie przepisu dla Gosi 34. To prawda, ostatnio nie zagladalam tutaj, do konca czerwca bylam zajeta w pracy, potem zrobilo sie bardzo goraco, a moj syn wybieral sie do Polski wiec ciagle bylo wiele spraw do zalatwienia. Bylo jednak bardo milo dowiedziec sie, ze ktos zauwazyl moj brak na forum. Ala-z dzieki i Tobie za umieszczenie swojej opinii i przesylam dla wszystkich gorace pozdrowienia, pa majka Cytuj
biedroneczka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Skrzydełka są naprawdę pyszne Zrobiłam z dwóch kilogramów ale dodałam mniej cukru pozdrawiam autorkę i dziękuje za przepis Cytuj
beatusek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Witam !!! Skrzydełka są dobre. Dla mnie zdecydowanie lepsze są na zimno. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi