ina12 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Majko dzisiaj skrzydełka miałam na obiad dla nas pycha, dziękuję bardzo za przepis i proszę podawać więcej takich bardzo dobrych dla mnie i innych osób pyszności. Ocenę daję najwyższą. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
aniela Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Halinko, ciesze sie ze i Tobie one smakuja. Pozdrawiam cieplutko, majka Cytuj
iwonka221 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam!Robiłam wczoraj na obiadek te skrzydełka i naprawdę są bardzo smaczne!!!Gorąco polecam!!!Dziękuję autorce za wspaniały przepis i ukłony w jej stronę!!!!!! Cytuj
aniela Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Iwonko, dziekuje bardzo i Tobie za podzielenie sie z nami swoja opinia. Ogromnie cieszy mnie fakt, ze Wam wszystkim one spakuja. Goraco pozdrawiam majka. Cytuj
wiola344 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 :razz: :razz: Witaj majeczko skrzydełka były wspaniałe chodź dzieci twierdzą że są troche zasłodkie nastepnym razem zmiejsze porcje cukru ,a pozatym rewelacja ,dziekuje i pozdrawiam :razz: :D :D Cytuj
Jolanta Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Hej dziewczyny! czy ktos moze robil z udek kurczaka? I czy ten sos nie bedzie za kwasny bo robilam kiedys karkowke w odobnym sosie (jest na forum ten przepis) to byl niedobry. :razz:??: Pozdrawiam :razz: . Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Witam! Robiłam wczoraj pałki na syna urodziny wszystkim smakowały , były bardzo smaczne ale jak będę robiła później zrobię mniej słodkie. Sosem tym nie polewałam :razz: , bo wydawało mi się za słodki i kwaśny ( może się mylę , a może brakło mi odwagi ) zrobiłam sosik słodko kwaśny z pomidorami. Pałki są smaczne na pewno jeszcze kiedyś je zrobię :razz: Cytuj
aniela Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Witam wszystkich i ciesze sie sporym zainteresowaniem na skrzydelka. Nie zagladalam na te stronke przez jakis czas, przepraszam ze nie napisalam od razu (Wiolu, Jolu i Kasiu), jestem jak zwykle w tych miesiacach bardzo zajeta w pracy. Jolu, robilam kurczaka z tego przepisu wiele razy, jak kolwiek jest to orginalny przepis na skrzydelka. Kurczaka nalezy wtedy pociac na mniejsze kawalki i zwiekszyc troche czas pieczenia. Prosze tez zwrocic uwage, ze ocet ktory jest u mnie w sprzedazy ma 5%, pamietam ze w Polsce zawsze byl 10% , wtedy nalezy dac o polowe octu mniej lub zwiekszyc ilosc wody. Ilosc cukru jest juz wedlug uznania, kiedy wyda wam sie za slodkie, mozna go zawsze zmniejszyc. Ja osobiscie robie dokladnie tak jak podalam. Pozdrawiam, majka. Cytuj
renigliwice Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mam pytanie dla tych, którzy podawali te skrzydełka na obiad. Z czym je podawałyście, czy z ziemniakami, czy z czymś innym? Ta zalewa póżniej staje się bezużyteczna, prawda? :wink: Pozdrawiam. Renata Cytuj
Emka Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Właśnie dzisiaj na obiad zrobiłam skrzydełka,rewelacja. Podawałam z ryżem,do sosu dodałam 2 łyzeczki koncentratu pomidorowego a następnym razem zrobię go z dwóch porcji bo troszkę było go za mało.Dzięki za wspaniały przepis. Cytuj
Jolanta Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Och!!! Anila ale dalas super przepis wlasnie dzis kupilam juz przeciete na pol skrzydelka i zaraz zrobilam na obiadek.Ja osobiscie uwielbiam kuchie chinska.Moim domownikaom bardzo smakowaly szkoda tylko, ze nie mozna tego okazac jak smakowaly, ale tylko tyle powiem ,ze zniknely w mgnieniu oka!!! :wink: Pozdrawiam :grin: [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
aniela Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Bardzo przepraszam wszystkich, ze tak dlugo tutaj nie zagladalam. Ciesze sie jednak, ze smakuje Wam danko z mojego przepisu i DZIEKUJE wszystkim za opinie. Renatko, ja podaje te skrzydelka z ziemniakami, ryzem, cokolwiek wpadnie mi do glowy, ale takze jak cos zostanie dzieci biora do szkoly z pieczywem jako drugie sniadanie. Sosu nigdy nie wyrzucalam, on gestnieje czesciowo przy pieczeniu i nim polewalam ziemniaki czy ryz. Emka i Jolka, DZIEKI ze i Wy sie tutaj wpisaliscie. Fakt, ze Wam one smakuja ma dla mnie najwieksze znaczenie. W czasie wakacji, gdy bede miala wiecej czasu, postaram sie jeszcze cos wyszukac dla Was egzotycznego. Pozdrawiam, MAJKA !!!! Cytuj
Majka9 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Super skrzydełka zrobiłam dziś na imprezkę . Mi osobiście bardziej smakują zimne . Gorąco polecam :razz: Cytuj
Jolanta Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Skrzydelka po prostu rewelka u mniezasluguja na 6. :shock: Robilam je poraz kolejny i juz zostana w moim menu!!! :razz: [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi