Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

składniki: puszka kukurydzy puszka tuńczyka 1 por 2 płaskie łyżki majonezu sól, pieprz wykonanie: Kukurydzę odsączyć na sitku. Tuńczyka rozdrobnić widelcem i przełożyć do miski, dodać kukurydzę. Por dokładnie umyć i cienko pokroić, posolić, odstawić na 5 minut. Por dodać do kukurydzy i tuńczyka, wymieszać, dodać majonez, posolić i popieprzyć do smaku. Zamiast majonezu można użyć jogurtu naturalnego.

  • 8 lat później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.