TrendCenter_pl Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 szybkowar jest niezastąpiony , gotuje się w nim mega szybko! :) Twój objętościowo jest bardzo duży, możesz w nim ugotować mnóstwo zdrowych dań oszczędzając na gazie czy energii elektrycznej :) Cytuj
Klucha Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Tak zachwaliacie ten szybkowar, zę zaczynam się poważnie nad nim zastanawiać, czasu na gotowanie nie mam wiele, więc w tydodniu jemy coś na szybko, a na dłuższe "stanie przy garach" pozwalam sobie tylko w weekendy. A taki gar 🙂 ułatwił by mi sprawę obiadową. Tylko koszty, czy szybowar aż tyle kosztuje? ZNalazłam taką oferte: https://www.zlotewypr...homedelux/23549 i tam koszt to ponad 600 zł. Czy to standard? Czy są tańsze szybkowary? I na co zwracać uwagę kupując taki sprzet? Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja mam zestaw szybkowarów firmy Fagor jeden 3l i 6l z dodatkową wkładką do gotowania na parze i kosztował mnie niewiele ponad 300zł.Kupiłam na allegro i jestem bardzo,bardzo,bardzo zadowolona :) Cytuj
Klucha Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Fagor, mówisz, zaraz zabieram się za szukanie. Dzięki serdeczne:) Cytuj
basga Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 ha,ha,ha...mój pierwszy szybkowar/ten z ikei/ stoi w szafce bo kupiłam drugi,elektryczny w lidlu i ten to jest praktycznie codziennie używany,aż zniszczyłam sobie ten garnek wewnętrzny bo...ryż mi się przypalił.ale urządzenie jest ok,bardzo jestem z niego zadowolona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi