basga Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mnie też wczoraj coś wyrosło w doniczce, tylko już nie pamiętam,co tam wrzuciłam,pewnie jakąś pestkę z owocu.Jak narazie to rośnie mi cytrus jakiś,też nie wiem czy mandarynka czy co innego bo też tak zamiast do kosza to wrzuciłam do doniczki...zobaczymy,co by tam nie było grunt aby rosło. Super ta myszka! Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Chciałam się pochwalić moim nowym nabytkiem, który już kwitnie 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dziękuję, a teraz będą rozkwitały o innych kolorach ;) Cytuj
Justyna2 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja ostatnio wybrałam się na wiosenny spacer i zrobiłam takie zdjęcia:) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Solarinac Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Trochę za zimna ta wiosna :( Cytuj
Solarinac Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ale ten czas leci, zaraz koniec lata :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi