mac51 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witam Wszystkich bardzo serdecznie w pierwszym Dniu Wiosny! Jak ten dzien u Was wygląda?U mnie raczej wiosny nie przypomina,za oknem śnieg, -1st.C.A było już tak ładnie :grin: 1 Cytuj
basga Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witajcie! U mnie za oknem też bielutko ale od niedzieli ma być coraz cieplej :mrgreen: . Nie czuję wiosny :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witam!!! U mnie śniegu nie ma,jest 6 st.na plusie.Jest dosyć duża mgła,ale myślę,że jak opadnie to będzie świeciło słoneczko w ten pierwszy dzień wiosny. Pozdrawiam wiosennie :wink: :grin: :mrgreen: Cytuj
baśka96 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witajcie wiosennie. U mnie śniegu nie ma ale jest pochmurno i deszczowo. W ogródku nieśmiało zaczynają sie rozwijać forsycje i pierwsze narcyzy.Pozdrawiam Cytuj
Ewa1 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 U nas słońca ani na lekarstwo.Brzydko, temperatura -1*C. Nie chce się nawet wyjść z domu. Córka w gimnazjum ma normalne lekcje, a mają obiecane, że za tydzień powitają wiosnę przy jadniejszej pogodzie. Syn z podstawówki będzie się bawił na sali w szkole w randkę w ciemno, i ROMEO I JULIA. Zaczyna padać. OKROPNE!!!!! :wink: :grin: :mrgreen: Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witam Was w ten pierwszy Dzień Wiosny :grin: Niestety u nas też jest pochmurno i troszeczkę pada, ale na szczęście nie ma już śniegu (a wczoraj było tu biało, i śnieg padał cały dzień... brrr) teraz jest +4*C Od przyszłej soboty podobno poprawa pogody, a od niedzieli dłuższy dzień :mrgreen: Pozdrawiam wiosennie :wink: Cytuj
bernadettt Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witam Wszystkich!!! :wink: :wink: :wink: :wink: 🙂 U mnie też pochmurno i deszczowo :wink: Ale co tam,nie ma co narzekać,wiosnę czuć w powietrzu,u mnie w ogródku już stokrotki zakwitły,a i tulipany zaczynają rozwijać listki.Niedługo będzie cieplutko 🙂 :grin: :mrgreen: Cytuj
aneta583 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 W świętokrzyskim też poranek nie przypomon pierwszego dnia wiosny.Jest chłodno,deszczowo i ponuro.Może w ciągu dnia słoneczko zajrzy? Jak narazie pozostaje nam w internecie pooglądać sobie wiosenne obrazki https://www.digitalphoto.pl/fotografia/wiosna/ 🙂 :grin: :mrgreen: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: 🙂 🙂 Cytuj
Miuriel Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 U mnie wiosnę czuć jak najbardziej. Co prawda za oknem raczej jesiennie, bo szaro i pochmurno, ale za to na parapecie seler i por już zieloniutkie co znaczy że wiosna całkiem blisko. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę wraz z nadejściem wiosny radosnych nastrojów. Zdjęcia z sobotniego spaceru: (zdjęcia objęte prawami autorskimi, rozpowszechnianie za zgodą autora) Cytuj
basga Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ale piękne zdjęcia! U mnie rano było biało a teraz znowu pada i aż nie chce się wychodzić,a mówi się ABY DO WIOSNY :wink: :grin: :mrgreen: Cytuj
kate_76 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witajcie! U mnie pogoda jak i moj humor iscie wiosenne,jest cieplutko ok.15 stopni . Pierwszy dzien wiosny udany oby tak dalej... pozdrawiam wszystkich wiosennie! Cytuj
mac51 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Zazdroszczę Ci Kate76 tych 15 stopni.Ja idę odśnieżać ,bo nie mogę otworzyć bramy. Myślę że ostatni raz i jutro będzie lepiej :mrgreen: Pozdrawiam też wiosennie chociaz na dworze zima :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Pozdrawiam wszystkich cieplutko i wiosennie. U mnie jest pochmurno, w nocy padało teraz też pada a tem. + 6* Cytuj
Katarzyna Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witam wszystkich WIOSENNIE ! Od wczoraj jest paskudnie chłodno i mokro, aż rano nie chce się wstawać do pracy 😁 no i to niskie ciśnienie też robi swoje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi